Gintaras Krapikas: „Nereikia ieškoti pasiteisinimų“


Iki pirmadienio rungtynių su Kėdainių „Nevėžiu“ pergalingai „Tete-a-Tete Casino-LKL“ čempionate žygiavęs Kauno „Žalgiris“ po dešimties pergalių iš eilės patyrė pirmąją nesėkmę.

Gintaro Krapiko auklėtiniai savo aikštėje 82:88 pralaimėjo kėdainiečiams ir, įskaitant penktadienio Eurolygos rungtynes su Krasnodaro „Lokomotiv“, patyrė antrą skaudų pralaimėjimą iš eilės.

„Nereikia ieškoti pasiteisinimų, jeigu mes nesugebame žaisdami namuose demonstruoti to žaidimo arba tos gynybos, kuri yra reikalinga. Leidžiame varžovui įmesti žymiai daugiau taškų nei buvo vidurkis. Apie daugiau nei 20 taškų“, – po susitikimo nedaugžodžiavo Krapikas.

Jau trečiadienį žalgiriečių laukia labai svarbus Eurolygos mačas namuose su Izmiro „Pinar Karsiyaka“ komanda, kada spręsis LKL čempionų likimas dėl patekimo į „Top 16“ etapą.

„Nežinau, pamatysime“, – paklaustas, ar tai galėtų reikalingas spyris į auklėtinių užpakalius, atsakė „Žalgirio“ vairininkas.

Tuo metu „Nevėžio“ vyriausiasis treneris Ramūnas Cvirka po susitikimo pagyrė treniruojamus žaidėjus, tačiau pernelyg nedžiūgavo.

„Matėsi, jog mums rungtynės klostosi tikrai gerai, gerai pataikėme. Sakiau auklėtiniams, kad reikia agresyviau gintis. Pirmuosius du kėlinius pataikėme gerai, bet gynyboje buvo labai daug spragų. Po ilgosios pertraukos pavyko apsiginti nuo jų atakų, o susitikimo pabaigoje buvo tarsi loterija. Jie nepataikė, mes – pataikėme.

Noriu pasveikinti savo žaidėjus su pergale. Matyt, ne kiekvieną sezoną „Nevėžis“ laimi prieš „Žalgirį“. Nemanau, jog ši pergalė man yra svarbi karjeroje“, – kalbėjo Ramūnas Cvirka.

Gintaro Krapiko komentaras:



Šaltinis

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *