Virginijus Šeškus: „Šiose rungtynėse buvo labai daug sėkmės“

[ad_1]

Puikiai antroje rungtynių pusėje žaidęs Laimonas Kisielius ištempė Prienų-Birštono „Vytauto“ klubą į trečiąją pergalę iš eilės „Tete-a-Tete Casino-LKL“ čempionate.

Po susitikimo su Kėdainių „Nevėžiu“ rungtynes komentavęs prieniškių strategas Virginijus Šeškus džiaugėsi auklėtinių atliktu darbu ir pripažino, jog pastaruoju metu jo vadovaujamą komandą namų arenoje itin lydi sėkmė.

„Ketvirtos rungtynės Prienuose ir ketvirta pergalė tokia, kurios galėjo nebūti. Visos ketverios rungtynės buvo taškas į tašką. Šiandien pirmoje susitikimo pusėje matėsi, kad žaidėjai tikrai pavargę. Dainius Šalenga ryte dar turėjo 38 laipsnius temperatūros.

Aš jam galiu pasakyti didelį ačiū, nes realiai mes jį buvome atleidę nuo šių rungtynių. Dabar jis pradeda vartoti antibiotikus. Dainius sužaidė tiesiog fantastiškai. Mums trūksta tų žmonių. Šiose rungtynėse buvo labai daug sėkmės. Tas Kisieliaus tritaškis aštuonių metrų, manau, nužudė „Nevėžio“ krepšininkus“, – kalbėjo Šeškus.

Tuo metu „Nevėžio“ specialistas Ramūnas Cvirka po pralaimėjimo liko nepatekintas teisėjų darbu ir išskyrė pražangų fiksavimą savo komandai bei varžovams.

„Pralošėme rungtynes. Neturiu, ką komentuoti, ypač kai mes gauname 28 pražangas, o varžovas 14, ir kai mes metame keturias baudas, o priešininkas 26. Nežinau, turbūt mes nežaidėme agresyviai, turbūt visų rungtynių metu nedarėme prasiveržimų, tikriausiai mes nežaidėme po krepšiu. Taip išeina žiūrint į protokolą. Neturiu komentarų“, – sakė Cvirka.

Išsamesnis Virginijaus Šeškaus komentaras:

Išsamesnis Ramūno Cvirkos komentaras:

[ad_2]

Šaltinis

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply