Mančesterio derbis: „City“ 0 – 1 „United“ (GYVAI)


Reuters/Scanpix nuotr.

  Šįvakar Anglijos „Premier“ lygoje susitinka du didžiausi Mančesterio miesto konkurentai: „City“ ir „United“. Pergalė svarbi tiek vieniems, tiek kitiems, tad „Etihad“ stadione atkaklios kovos trūkti neturėtų! Pirmosios rungtynės „Old Trafford“ stadione baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

Startinės komandų sudėtys:

„Manchester City“

Hart

Sagna – Demichelis – Mangala – Clichy

Y.Toure – Fernandinho

Navas – Silva – Sterling

Aguero

Atsarginiai: Caballero, Zabaleta, Kolarov, Ferando, M.Garcia, Bony, Iheanacho.

„Manchester United“

De Gea

Darmian – Smalling – Blind – Rojo

Schneiderlin – Carrick

Lingard – Mata – Martial

Rashford

Atsarginiai: Romero, Mensah, Valencia, Fellaini, Schweinsteiger, Januzaj, Depay.


Rungtynių pradžia: 18 val.


 Tiesiogiai


Septintą minutę pirmą pavojų sukūrė „miestiečiai“. Raheemas Sterlingas pavojingai prasiveržė kairiajame atakos krašte ir perdavė kamuolį arčiau varžovų vartų. Pirmas prie kamuolio suskubęs Jesusas Navasas jį susistabdė krūtine ir nieko nelaukęs smūgiavo į vartus. Po ispano smūgio kamuolys praskriejo šalia virpsto.

Dešimtą minutę teisėjas Michaelas Oliveris parodė pirmą geltoną kortelę. Ja buvo nubaustas Chrisas Smallingas, kuris keletą kartų iš eilės nespėjo paskui Sergio Aguero ir jį prilaikė už marškinėlių.

14 minutę J.Navasas turėjo dar vieną galimybę įvarčiui pelnyti, bet jam nepavyko pralaužti vartininko Davido De Gea gynybos. Vartų sargas koja atmušė ispano smūgiuotą kamuolį iš arti.

Po keleto minučių krito įvartis. Marcusas Rashfordas puikiai priėmė kamuolį, pasinaudojo prastu Martino Demichelio žaidimu gynyboje ir įsiveržė į baudos aikštelę. 18-metis nieko nelaukęs smūgiavo kamuolį į tolimąjį vartų kampą ir išvedė „raudonuosius velnius“ į priekį.

Po minutės pavojų prie „City“ vartų sukūrė Anthony Martialis. Prancūzas iš už baudos aikštelės ribų stipriai smūgiavo kamuolį į vartus, bet jo smūgį atrėmė patikimai sužaidęs vartininkas Joe Hartas.



IVARTIS.NET

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *