K.Comanas jau planuoja baigti karjerą Miunchene

[ad_1]

Kingsley Comanas | AP/Scanpix nuotr.Kingsley Comanas | AP/Scanpix nuotr.

Miuncheno „Bayern“ klube žibantis Kingsley Comanas atskleidė, jog jis būtų laimingas, jei galėtų likti Bavarijos komandoje visą likusią karjerą.

19 metų prancūzas prie Vokietijos čempionų prisijungė praeitą vasarą, kai už 7 mln. eurų paliko Turino „Juventus“ ekipą nuomos pagrindais. Dviejų metų nuomos sutartis gali būti paversta kontraktu iki balandžio galo ir beveik neabejojama, jog bavarai nuspręs pasirašyti su talentingu žaidėju ilgalaikę sutartį.

Šį sezoną visuose turnyruose jis sužaidė 29 rungtynes, per kurias 6 įvarčius ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų. Telefoot dienraščiui K.Comanas sakė: „Žaidėjai, kurie turi sėkmingas karjeras, retai kada atlieka daug transferų. Aš jau esu viename iš trijų geriausių klubų pasaulyje, tad neprieštaraučiau likti „Bayern“ visą savo karjerą“.

„Pergalė prieš „Juventus“ tikriausiai buvo geriausias dalykas, kuris yra nutikęs mano profesionalo karjeroje. Tai buvo pats gražiausias mačas, kuriame dalyvavau. Pepas Guardiola man pasakė atiduoti save visą ir bandyti kažką nuveikti, kai jis mane įleido į aikštę. Manau, kad taktiniu požiūriu, Guardiola yra geriausia treneris pasaulyje.“

„Visada atiduodu save visą, kad tobulėčiau kaip žaidėjas ir jaučiu, kad mano žaidimas gerėja kasdien“, – pridėjo K.Comanas.

 

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply