Ispanijos spauda: „Espanyol“ nori prisivilioti V.Valdesą

[ad_1]

Victoras Valdesas | AFP/Scanpix nuotr. Victoras Valdesas | AFP/Scanpix nuotr.

Giedriaus Arlauskio atstovaujamas Barselonos „Espanyol“ klubas ruošiasi sudrebinti ateinančios vasaros perėjimų rinką ir ketina susistiprinti buvusiu didžiausių konkurentų „Barcelona“ vartininku Victoru Valdesu.

Kaip vakar skelbėme, „Manchester United“ ekipai priklausantis ispanas ankščiau laiko paliko Liežo „Standard“ ekipai, kuri nusprendė nutraukti nuomos sutartį. Tačiau jo ateitis „Old Trafford“ stadione yra miglota – Louisas van Gaalas jam tik du kartus suteikė progą pasireikšti, o dabar abi pusės nenori dirbti vienas su kitu.

AS dienraštis praneša, kad naujasis „Espanyol“ savininkas Chengas Yanshengas nori paversti klubą konkurencinga komanda Europoje ir pirmasis žingsnis būtų užtikrinto vartininko įsigijimas. Klubas jau bando derėtis su V. Valdesu, kuris birželio 30 dieną taps laisvuoju agentu ir galės atvykti į komandą nemokamai.

Su antrąja Barselonos komanda jis buvo siejamas ir ankščiau, bet visgi nusprendė pasirinkti „Standard“ ekipa. Visgi dabar jis norėtų žaisti aukščiausiame lygyje ir atgaivinti laikus, kai jis žibėjo į „Barcelona“ klube.

V.Valdeso įsigijimas nebūtų gera žinia lietuvių vartininkui G.Arlauskiui, kuriam sunkiai sekasi konkuruoti su kitu vartų sargu Pau Lopezu. „Watfod“ priklausantis telšiškis vasarą veikiausiai sugrįš į Angliją. „Espanyol“ klube jis kol kas sužaidė tris mačus ir per juos praleido 15 įvarčių.

[ad_2]

IVARTIS.NET

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *