„Lazio“ palaidojo „Inter“ viltis žaisti Čempionų lygoje (FOTO) (VIDEO)

[ad_1]

„Lazio“ futbolininkai švenčia įvartį | LaPresse/Scanpix nuotr.„Lazio“ futbolininkai švenčia įvartį | LaPresse/Scanpix nuotr.

Milano „Inter“ klubas yra priverstas susitaikyti su tuo, jog kitą sezoną jam neteks žaisti UEFA Čempionų lygos turnyre – komandos viltis sudaužė svečiuose patirtas pralaimėjimas 0-2 Romos „Lazio“ ekipai.

Sostinės klubas labai sėkmingai pradėjo rungtynes. Senadas Luličius ir Miroslavas Klose puikiai „išmaudė“ oponentų gynybą palei vidurį, o į baudos aikštelę išsiveržęs vokietis klasiškai permetė kamuolį per Samirą Handanovičių į vartus. Veteranas per pastaruosius 6 lygos mačus įmušė 5 įvarčius.

„Lazio toliau žaidė simpatišką futbolą – Antonio Candreva klastingu smūgiu iš toli privertė S.Handanovičių išmušti kamuolį iš po skersinio. Vėliau vartų sargas turėjo taisyti komandos draugo Miranda klaidą gynyboje ir kojomis numušė Balde Keita smūgį pažeme.

Po pertraukos „Biancocolesti“ treneris Simone Inzaghi buvo pašalintas iš aikštės už tai, kad aršiai protestavo prieš sprendimą skirti geltoną kortelę B.Keitai už tariamą simuliaciją po kontakto su Gary Medelio.

Abi komandos žaidė atvirą futbolą, bet galų gale „Lazio“ sugebėjo įmušti lemiamą įvartį. 83 minutę buvo skirtas vienuolikos metrų baudinys į „Nerazzurri“ vartus, kai Jeisonas Murillo prasižengė prieš B.Keitą ir užsidirbo raudoną kortelę. Paskirtą smūgį realizavo A.Candreva.

„Inter“ nesugebėjo nieko padaryti ir pralaimėjo 0-2. Tai palaidojo Roberto Mancini auklėtinių viltis žaisti Čempionų lygoje kitą sezoną – trečioje vietoje žengiantis „Roma“ klubas tapo nepavejamu. Iki čempionato pabaigus likus dviems turams, romiečiai turi septynių taškų persvarą.

Rezultatas:

„Lazio“ 2 – 0 „Inter“

8‘ [1 – 0] Miroslav Klose

83‘ Jeison Murillo („Inter“) – raudona kortelė

84‘ [2 – 0] Antonio Candreva (11 m)

 

 

[ad_2]

IVARTIS.NET

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *