J.Randle'as atskleidė, ką jam įžūliai leptelėjo M.Mažeika

[ad_1]

Kauno „Žalgiris“ atsitokėjo po antrųjų Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino“ LKL) finalo serijos rungtynių košmaro ir namuose be didesnių problemų susitvarkė su Klaipėdos „Neptūnu“. Nugalėtojų atakų organizatorius Jerome’as Randle’as pripažino, kad tai lėmė nenoras dar kartą pasijausti gėdingai.

„Na, pasakysiu vieną dalyką. Mes pralaimėjome Klaipėdoje ir mes jautėmės pažeminti. Ir mes nenorėjome daugiau taip jaustis. Šį kartą žaidėme kur kas energingiau, žinodami, kad tai yra labai rimtas varžovas. Mes negalime nuvertinti šios komandos, nes jie atiduoda visas jėgas. Mes privalome kiekvieną kartą įrodinėti, kokia komanda mes iš tikrųjų esame“, – mintimis dalinosi J.Randle’as.

– Šiandien susitvarkėte su „Neptūno“ žaidimu „du prieš du“. Kaip jums tai pavyko?

– Nenoriu tau dabar to atskleisti, bet pasakysiu tik tiek, kad gynėmės gerokai agresyviau nei anksčiau. Mes ketiname ir toliau taip žaisti.

– Tai „išjungtas“ Danielis Ewingas yra tokios gynybos pasekmė?

– Žinote, kiekvienas turime „juodų“ dienų. Antrajame mače mes visi išgyvenome tą „juodą“ dieną. Danielis yra nuostabus krepšininkas. Aš žinau, ką jis sugeba, žinau, kad kitose rungtynėse jis labai ramiai gali sukratyti 20 taškų. Taigi mes privalome būti tam pasirengę ir ateinantį penktadienį.

– Šiandien rungtynėse abiejų komandų krepšininkai ne kartą pikčiau pasišnekėjo vienas su kitu, įvyko ir susistumdymas. Ar šioje serijoje yra daug tų nešvarių kalbų aikštelėje?

– Aš sakyčiau, kad taip. Tačiau reikia suprasti, kad krepšinis yra emocionalus sportas, tad kiekvienas turi ką pasakyti. Aš pasakau kažką, jų įžaidėjas man kažką atsako. Tačiau galiausiai mes vienas kitą gerbiame. Niekas nenori kažko sutraumuoti. Norime tiesiog žaisti krepšinį.

– Martynas Mažeika jums šiandien kažką norėjo pasakyti ir buvo nubaustas technine pražanga. Ką jis ten leptelėjo?

– Jis man pasakė, kad mes lauktume penktadienio, kai atvyksime į jų namus. Taigi tas vyrukas yra labai įsitikinęs, kad kai mes atvažiuosime į Klaipėdą, jie laimės. Mes dar pasižiūrėsime…

[ad_2]

Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *