Š.Jasikevičius: žaidėjų reakcija į pralaimėjimą Klaipėdoje buvo aukščiausio lygio

[ad_1]

Kauno „Žalgiris“ įpusėjo kelią Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino“ LKL) aukso link, kai antradienį namuose 78:54 sutriuškino Klaipėdos „Neptūno“ ekipą.

Kauniečių vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius džiaugėsi, jog jo auklėtiniai tinkamai sureagavo į pastabas po šeštadienio mačo, kai strategas juos plakė dėl prasto nusiteikimo ir kieto žaidimo stokos.

„Po prastų rungtynių Klaipėdoje buvo svarbu sužaisti geras ir solidžias rungtynes, ką mes ir padarėme. Reikia suprasti, kad norint laimėti čempionatą, reikia laimėti keturis kartus. Mes turime tik dvi pergales. Jeigu tu laimi ar pralaimi 20 taškų, rezultatas pasikeičia tik vienu skaičiumi. Žymiai yra svarbiau žaidėjų reakcija ir ji buvo aukščiausio lygio“ , – kalbėjo strategas.

– Ar šiandien žaidėte taip kietai, kaip norėjote?

– Norime žaisti kietai ir pagal savo taisykles, pagal kurias treniruojamės. Šiandien tai tikrai pavyko. Turime tai padaryti keturiskart. Šiai dienai padarėme tik tiek, kad išsaugojome namų pranašumą.

– Suklydote vos 5 kartus. Tai ir buvo vienas svarbiausių aspektų?

– Kai atiduodi daug jėgų gynyboje, tai lengviau būna ir puolime. Galbūt nežaisime visą laiką su tiek mažai klaidų, bet dar svarbiau jų atsidavimas ir žaidimas kaip komanda. Kiekvienas ėjo padėti komandos draugui, o tai ir yra svarbiausia komandiniame sporte.

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply