LKL savaitės epizodu tapo fantastiškas L.Drew šūvis


Praėjusi savaitė „Tete-a-Tete Casino – LKL“ čempionate krepšinio gerbėjams padovanojo dar krūvą įsimintinų epizodų. LKL.lt kartu su lažybų bendrove „Orakulas“ pristato geriausius savaitės momentus.

Penkta vieta. Utenos „Juventus“ vidurio puolėjas Vaidas Čepukaitis skuodžia į greitą ataką ir ten jau nepalieka jokių vilčių varžovams. Įsibėgėjęs aukštaūgis galingai krauna kamuolį į krepšį, o „Šiaulių“ įžaidėjo Donato Sabeckio bandymas tai sutrukdyti – nesėkmingas.

Ketvirta vieta. Tradiciškai Drew Gordonas siunčia linkėjimus visiems savo gerbėjams. Atletiškasis amerikietis pagauna Roko Giedraičio perdavimą ir sugrūda kamuolį į krepšį.

Trečia vieta. Netaiklus komandos draugo metimas – ne bėda Aaronui Bestui iš Utenos „Juventus“. Legionierius pirmas suskumba prie atšokusio kamuolio ir galingu dėjimu pelno du taškus.

Antra vieta. Šį kartą nuskriaustųjų vaidmenyje – jau Utenos „Juventus“ ekipa. Po netaiklaus ekipos draugo metimo, jaunasis „Šiaulių“ aukštaūgis Martynas Echodas it erelis kyla į viršų ir sugrūda kamuolį į varžovų krepšį.

Pirma vieta. Klaipėdos „Neptūno“ legionieriui Larry Drew neįveikiamos gynybos nėra. Nepaisant dviejų „Lietkabelio“ žaidėjų iškeltų rankų, uostamiesčio komandos legionierius šaltakraujiškai smeigia tritaškį paskutinėmis antro kėlinio sekundėmis.



Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *