D.Greenas apie NBA finalus: žmonės nesupranta didybės, į kurią žiūri

[ad_1]

Daugeliui besiskundžiant intrigos stygiumi Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) atkrintamosiose, dominuojančių klubų žaidėjai turi priešingą nuomonę. Nusivylusiems nežiūrėti rungtynių pasiūlęs Oklando „Golden State Warriors“ puolėjas Kevinas Durantas sulaukė komandos draugo Draymondo Greeno pritarimo.

Finalui prieš Klivlando „Cavaliers“ besiruošiantis puolėjas tikino, kad ši priešprieša po daugelio metų bus prisimenama su nostalgija.

„Manau, kad tai yra nuostabus dalykas. Žmonės tiesiog nevertina to, kad turi dvi itin aukšto lygio komandas. Visi sako, kad atkrintamosios tapo nuobodžiomis, tačiau žmonės neįvertina dalykų tol, kol jų netenka.

Žiūrovai neįvertina didybės. Nors, kai pažiūri į šią situaciją, daugelis žmonių gyvenime nepasiekia didybės, tad turbūt tiesiog nesupranta, į ką žiūri“, – nesikuklino krepšininkas.

D.Greenas šį sezoną per 33 minutes renka 10,2 taško, 7,9 atkovoto kamuolio, 7 rezultatyvius perdavimus, 1,4 bloko ir 2 perimtus kamuolius bei yra žinomas kaip itin patikimas gynyboje. Atkrintamosiose jo vaidmuo dar išaugo: 35 minutės, 13,9 taško, 8,7 atkovoto kamuolio, 7,2 rezultatyvaus perdavimo, 2,1 bloko ir 1,9 perimto kamuolio.

[ad_2]

Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *