NBA legenda L.Ballą palygino su M.Johnsonu

[ad_1]

Didelio susidomėjimo sulaukiantis ir itin perspektyviu laikomas 19-metis Lonzo Ballas nekantriai laukia artėjančios Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržos, kurioje paaiškės jo ateities komanda.

Dažniausiai įžaidėjas yra siejamas su antrąjį šaukimą turinčia Los Andželo „Lakers“ ekipa. Į jaunuolį dėmesį netruko atkreipti ir buvęs šios ekipos žaidėjas bei visos lygos legenda Jamesas Worthy. Dvilika sezonų Los Andžele praleidęs ir nuo 2015-ųjų šiame klube trenerio asistentu dirbantis aukštaūgis įžvelgė didelį L.Ballo potencialą.

„Jo aikštės matytas ir perdavimų įgūdžiai yra panašūs į tuos, kuriuos turėjo Magicas Johnsonas ar Jasonas Kiddas“, – jaunuolį su legendomis lygino J.Worthy.

Toks palyginimas nėra iš piršto laužtas. Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) studentų lygoje (NCAA) L.Ballas šį sezono rinko 7,6 rezultatyvaus perdavimo ir buvo nepralenkiamas visoje šalyje. Taip jis pagerino Kalifornijos universiteto vieno sezono rezultatyvių perdavimų rekordą, atlikdamas jų net 274.

Pilna L.Ballo statistika Kalifornijos universitete: 35 minutės, 14,6 taško, 6 atkovoti kamuoliai, 7,6 rezultatyvaus perdavimo, 1,8 perimto kamuolio ir 41 procento tritaškių pataikymas (80/194).

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply