Tragiškas „Barcelona Lassa“ sezonas baigėsi Ispanijos čempionato ketvirtfinalyje

[ad_1]

Barselonos „Barcelona Lassa“ klubas išgyvena ne pačius geriausius laikus. Lemiamame Ispanijos lygos ketvirtfinalio mače išvykoje 64:67 (14:19, 9:12, 21:18, 17:18) buvo pralaimėta Valensijos „Valencia“ ekipai ir kova dėl medalių – baigta.

Ketvirtfinalio seriją iki 2 pergalių „Valencia“ laimėjo 2:1 ir dabar laukia savo varžovų pusfinalyje. Jame teks susitikti su Tado Sedekerskio atstovaujama Vitorijos „Baskonia“ arba Las Palmo „Gran Canaria“.

Barselonos klubui taip baigėsi itin nesėkmingas sezonas. Eurolygoje šiai ekipai pavyko iškovoti vos 12 pergalių ir į atkrintamąsias patekti nepavyko. Reguliariajame Ispanijos lygos sezone taip pat buvo užimta vos šeštoji vieta, tad kritimas ketvirtfinalyje pernelyg stebinti neturėtų.

„Valencia“ šis sezonas klostosi gerokai sėkmingiau. Europos taurėje ši ekipa pasiekė finalą, tačiau jame pralaimėjo ir liko be kelialapio į Eurolygą. Jį dar gali iškovoti patekdama į Ispanijos pirmenybių finalą.

Rezultatyviausias Valensijos klubo gretose buvo vos 13 taškų pelnęs Fernando San Emeterio, varžovų komandoje išsiskyrė 18 surinkęs Tyrese’as Rice’as.

Įdomu tai, kad po dviejų kėlinių T.Rice’as nebuvo pelnęs nė taško ir surinkęs net „minus 10“ naudingumo balų. Šis rodiklis ir po mačo nebuvo įspūdingas – 18 taškų surinkęs gynėjas pataikė tik 2 tritaškius iš 11, 4 kartus suklydo bei surinko vos 4 naudingumo balus.

[ad_2]

Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *