Visuomenei pristatytas naujasis „Žalgirio“ autobusas

[ad_1]

Artėjančio sezono išvakarėse Kauno „Žalgirio“ komandai buvo pristatytas vos prieš tris mėnesius ruošti baigtas komandos autobusas, su kuriuo Lietuvos čempionai leisis į visas išvykos rungtynes Lietuvoje.

Kauno autobusų stotyje pasižvalgyti po naują autobusą susirinkusius smalsuolius sukvietė žalgiriečiai Artūras Milaknis, Axelis Toupane ir Kevinas Pangosas. Žalgiriečiai pristatymo metu ne tik nuoširdžiai bendravo su aistruoliais, aprodė naują autobusą, bet ir surengė viktoriną bei pademonstravo krepšinio aikštelėje išugdytus įgūdžius.

Ilgametės komandos rėmėjos „Kautros“ generalinis direktorius Linas Skardžiukas pasidžiaugė stipriu bendradarbiavimu ir naują rūbą užsivilkusiu „Žalgirio“ autobusu.

„Džiaugiamės galėdami „Žalgiriui“ pristatyti naują autobusą. Tai visiškai naujas, aukščiausios klasės „Temsa Maraton“ autobusas. Geriausiai komandai – geriausias autobusas. Taip pat smagu, kad nauju „Žalgirio“ autobusu galės keliauti visi norintys. Šis autobusas kursuos pagrindiniais „Kautros“ maršrutais – į Vilnių bei pajūrio link. Keleiviai galės sėdėti stipriausios šalies krepšinio komandos žaidėjų vietose“, – kalbėjo UAB „Kautra“ generalinis direktorius L.Skardžiukas.

Savo ruožtu „Žalgirio“ sporto direktorius Robertas Javtokas ne tik negailėjo pagyrų naujam komandos autobusui, bet ir atsikleidė kokios vietos autobuse pačios paklausiausios.

„Komandos senbuviai dažniausiai užima autobuso galą, o labiausiai geidžiama paskutinė sėdynė, ant kurios galima ir prigulti. Kadangi Lietuvoje į rungtynes vykstame tiesiai, nepatogi kelionė žaidėjui gali kainuoti ir prastą mačo pradžią. Taigi, visos svarbiausios savybės – patogumas, galimybė ištiesti kojas ir turėti daug vietos, yra naujame „Žalgirio“ autobuse“, – sužavėtas liko R.Javtokas

„Žalgiris TV“ kolektyvo pakalbintas ilgametis komandos snaiperis A.Milaknis džiūgavo užsitarnauta šilta vieta autobuse, o tuo tarpu naujokas A.Toupane pažadėjo dėl geresnės vietos pakovoti jau pirmosios išvykos metu.

Pirmoji žalgiriečių kelionė su naujuoju „Žalgirio“ autobusu laukia jau trečiadienį, kuomet Lietuvos čempionai dėl pergalės kovoti vyks į Alytų.

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply