„Pelicans“ svarsto D.Cousinsui siūlyti trumpalaikį kontraktą

[ad_1]

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) vidutiniokė Naujojo Orleano „Pelicans“ ar tęsia kovą dėl trofėjaus, tačiau jau pamažu ima dėlioti ateinančio sezono planus.

Vienas didžiausių „Pelicans“ vasaros klausimų – DeMarcuso Cousinso likimas. Aukštaūgio kontraktas su ekipa šį sezoną baigiasi, o „Pelicans“ yra pasiryžusi siūlyti jam naują sutartį. Tiesa, kuklesnę nei pats aukštaūgis norėtų.

Daugkartinis „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvis yra nusipelnęs maksimalaus kontrakto, bet „Pelicans“ yra pasiryžusi jam siūlyti trumpalaikę 2–3 metų sutartį už mažesnę pinigų sumą. Naujojo Orleano klubas savo sprendimą motyvuoja tuo, kad tarpsezonį nebus daug ekipų galinčių siūlyti maksimalius kontraktus, o ir D.Cousinsui jie siūlomi veikiausiai nebus.

Toks „Pelicans“ žingsnis yra atsargus, nes po Achilo traumos sugrįžęs aukštaūgis gali užtrukti, kol vėl įgis geriausią savo formą. „Pelicans“ svertą derybose įgijo dar ir dėl to, kaip puikiai komanda tvarkosi be D.Cousinso – Vakarų konferencijos ketvirtfinalyje 4:0 nušluota Portlando „Trail Blazers“ ekipa.

27 metų 211 cm ūgio vidurio puolėjas šį sezoną spėjo sužaisti 48 rungtynes ir per 36 minutes rinko 25,2 taško (35 procentai tritaškių), 12,9 atkovoto kamuolio ir 5,4 rezultatyvaus perdavimo.

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply