Spaudžia iki dugno: „Olympiacos“ trečiajame mače padės ir traumas bei skausmus kenčiantys žaidėjai


Dėl traumų pastaruoju metu kenčianti Pirėjo „Olympiacos“ ekipa į Kauną atvyko pilnos sudėties, nors kai kurių krepšininkų pasirodymo aikštėje ir nebuvo tikimasi. Dabar panašu, kad Graikijos ekipa ruošiasi ant stalo mesti visas kortas.

Trečiosiose Eurolygos ketvirtfinalio serijos rungtynėse „Olympiacos“ padėti turėtų net ir traumuoti žaidėjai. Nors ir nėra visiškai sveiki, komandai padės Georgios Printezis ir Nikola Milutinovas. Pastarajam medikai rekomendavo nežaisti iki savaitės pabaigos, tačiau aikštėje jis vis dėlto turėtų pasirodyti.

Pabloginti savo situaciją rizikuos ir Kostas Papanikolaou, kuris jaučia abiejų kelių skausmus, tačiau yra nusiteikęs žaisti.

Rungtynių tikisi nepraleisti ir smulkesnes traumas turinčių žaidėjų sąrašą patenkantys Janis Strelniekas ir Georgios Bogris. Geriausia yra būtent J.Strelnieko situacija – latvis garantuotai bus registruojamas rugtynėms.

Šiuo metu serijoje iki trijų pergalių rezultatas yra lygus 1:1. Namų pranašumas priklauso „Žalgiriui“, kuris laimėjęs abu mačus savo arenoje patektų į Belgrade vyksiantį Eurolygos finalo ketvertą.



Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *