D.Greenas: NBA yra geriausia muilo opera pasaulyje

[ad_1]

Akivaizdūs Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) favoritai Oklando „Golden State Warriors“ krepšininkai pastaruoju metu nedemonstruoja jų verto žaidimo. Per 11 pastarųjų rungtynių jie iškovojo tik 5 pergales.

Vis dėlto komandos žaidėjai dramatizuoti situacijos nėra linkę, o aplink juos sukuriamą aurą lygina su televizijos serialais.

„Kasdien kažkas naujo. Kai buvau jaunesnis, mano močiutė kasdien žiūrėjo serialą „As the World Turns“. Ji vadino serialą savo istorija, o aš žiūrėjau kartu su ja. Kiekviename epizode kažkas nutikdavo. Štai į ką pavirto ir NBA“, – teigė DeMarcusas Cousinsas.

Jam antrino ir komandos draugas Draymonas Greenas, epitetais reiškęsis dar laisviau.

„NBA iš esmės yra muilo opera ir, turbūt, pati geriausia pasaulyje. NBA yra muilo opera, o mūsų komanda yra pačiame jos viduryje. DeMarcusas buvo įmestas į patį šios komandos vidurį, todėl… Tai yra įdomu“, – mintis dėstė D.Greenas.

D.Cousinsas pastaruoju metu tik pratinasi prie žaidimo Oklande, o mače prieš Hjustono „Rockets“ surengė kol kas geriausią savo pasirodymą – 27 taškai, 8 atkovoti kamuoliai ir 7 rezultatyvūs perdavimai.

[ad_2]

Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *