Dėl netaiklių metimų apmaudą liejęs Ž.Urbonas: buvo sunku žiūrėti


Utenos „Juventus“ komanda savų žiūrovų akivaizdoje panaikino triuškinamą deficitą, tačiau po pratęsimo 81:84 nusileido Alytaus „Dzūkijai“. Po rungtynių uteniškių vyr. treneris Žydrūnas Urbonas teigė, kad daug lėmė prasta gynyba pirmoje rungtynių pusėje ir nepataikyti laisvi metimai.

„Mes žinojome, kad dzūkai susispaudžia ir kontroliuoja baudos aikštelę bei leidžia mesti metimus, o mums nepasisekė, prametėme būdami labai laisvi daug metimų. Pradžioje iš viso buvo kažkokia fantastika, stovi, atrodo, gali spėti užsibrėžti liniją ir prametėme eilę tokių metimų žaisdami namuose. Buvo labai sunku į tą žiūrėti. Aišku, tada nuleidome rankas ir gynyboje, kas yra blogiausia. Gali kartais nepataikyti ir tikrai gali būti tų tamsesnių dienų puolime, bet mes praleidome daug taškų“, – liejo apmaudą dėl pramestų laisvų metimų ir išskyrė savo auklėtinių prastą gynybą pirmoje rungtynių pusėje Ž.Urbonas.

„Antroje rungtynių pusėje mes pakoregavome gynybą ir mes pradėjome mažinti skirtumą, o kai apsigynėme atsirado ir tas pojūtis puolime, pradėjome pataikyti tuos tritaškius ir galiausiai grįžome į rungtynes. Manau, kad mes pratęsimo buvome verti, labai gaila, kad vieno kamuolio neatkovojimas ir lėmė tą pratęsimą. Galėjome jau laimėti, tačiau prasižengėme prieš Jomantą. Truputį apmaudu, kad paleidome tokį tašką, norėjosi laimėti“, – įvardino sugrįžimo priežastis „Juventus“ strategas.



Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *