„Žalgirio“ – „Daruššafaka“ mačo skaičiai: atsiradę tritaškiai, pritapęs D.Thompsonas ir šansas jaunimui

[ad_1]

Kauno „Žalgiris“ išsaugojo šansus patekti į Eurolygos atkrintamąsias ir iškovojo ketvirtą pergalę iš eilės, nugalėdama Stambulo „Daruššafaka“.

Tradiciškai – rungtynių skaičiai Krepsinis.net portale.

– Tokios ilgos pergalių serijos „Žalgiris“ Eurolygoje šį sezoną dar neturėjo.

– 117 naudingumo balų yra antras didžiausias skaičius „Žalgiriui“ šį sezoną, o 94 taškai – trečias rezultatyviausias sezono mačas.

– Kovo mėnesį yra ryškiai išaugęs „Žalgirio“ pataikytų tritaškių skaičius: dukart buvo pataikyta po 11, sykį – 12, sykį – 7. Šįkart – būtent 12, daugiausiai sezone.

– Puolime žalgiriečiai sugriebė 14 kamuolių – pirmąsyk tiek daug šį sezoną.

– Kamuolio dalijimasis buvo pagirtinas – 26 rezultatyvūs perdavimai. Antras geriausias sezono pasirodymas.

– Deonas Thomopsonas pastarąjį mėnesį yra įsiliejęs į sistemą ir sužaidė rezultatyviausią savo mačą: pelnė 12 taškų per 19 min. Taip pat ir 3 perimti kamuoliai yra toks skaičius, kokio šį sezoną amerikietis dar neturėjo. Jei per pirmus šešis mačus jo naudingumo vidurkis siekė -0,2 naudingumo balo, tai per pastaruosius penkis mačus išaugo iki 12 n.b.

– Nate’as Woltersas atsigauna ir vėl imi priminti tą, kuris buvo sezono pradžioje. 19 efektyvumo balų – geriausias jo rezultatas nuo lapkričio 16 d.

– Lukas Uleckas pasirodė aikštėje trečiame savo mače Eurolygoje – šįkart taškais nepasižymėjo, bet atliko porą rezultatyvių perdavimų.

– Rokui Jokubaičiui prireikė 9 minučių, kad sužaistų rezultatyviausią savo mačą Eurolygoje (9 tšk.). Tą jis padarė paskutiniame kėlinyje.

– Per du pirmus kėlinius „Daruššafaka“ nepataikė nė vieno tolimo metimo (0/7), trečiame pataikė du (2/7), ketvirtame – nė vieno ir vėl (0/3). 11,8 proc. taiklumas yra blogiausias sezone. Tarp blogiausių pasiekimų – ir kova dėl kamuolių (21 atk. kam.) bei baudų metimų kiekis (10).

– Tiesa, dvitaškių taiklumas buvo geriausias sezone (73 proc., 27/37).

– Muhammedas Baygulas gavo šansą sužaisti geriausią savo mačą (11 tšk., 5/5 dvit., 13 n.b.).

– Ketvirtąkart sezone Žanis Peineris nepataikė nė vieno metimo.

– Jeremy Evansas turėjo puikią savaitę: praėjusiame mače užfiksavo antrą geriausią asmeninį naudingumo rodiklį (29), o šįkart buvo nedaug prastesnis (25).

– „Žalgirio“ mačą vėl stebėjo minia – 15178 sirgaliai.

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply