D.Adomaitis džiaugėsi atsigavusiu D.J.Seeley, Ž.Urbonas pyktelėjo ant auklėtinių už pamestas galvas

[ad_1]

Vilniaus „Ryto“ komanda tik mačo pabaigoje palaužė ilgą laiką situaciją kontroliavusią Utenos „Juventus“.

Dainius Adomaitis po mačo pasidžiaugė ir D.J.Seeley atsigavimu ir Dereku Needhamu.

„Geriausiai tinkantis pasakymas tokioms rungtynėms yra, kad mačas trunka 40 minučių. Pradėjome tikrai gera, bet po to užstrigome prieš jų keitimasi gynyboje. Užtrukome, kol radome žaidėjus, su kuriais turėtume balansą ir gynyboje, ir puolime. Paskutinės 6 minutės buvo labai geros, sužaidėme protingai“, – džiaugėsi treneris.

– Kiek svarbus buvo D.J.Seeley faktorius?

– Niekam ne naujiena, kad jis yra vienas mūsų lyderių, vienas iš sprendėjų. Ir tokiais momentais mes, priklausomai nuo žaidžiančių gynyboje, norime, kad jis turėtų kamuolį savo rankose. Jis gerai sprendė situacijas ir yra tas, kuris tokiais momentais privalo spręsti.

– Kiek jus tenkina Needhamo lyderystė?

– Esame labai patenkinti jo darbu, noru įeiti į komandą ir rūbinėje, ir aikštelėje. Jis visada susikaupęs, šimtu procentų atsidavęs. Matosi, kad jis mums duoda daug.

Žydrūnas Urbonas kiek pyktelėjo ant auklėtinių už pamestą koncentraciją ir pabaigoje nevykdytas užduotis gynyboje.

„Tokias rungtynes pralaimėti skaudoka. Ko pritrūko? Išlaikyti koncentraciją gynyboje. Mes staiga, likus 4 minutėms, imame žaisti per apačią „du prieš du“, ko buvome nesutarę. Gavome vieną tritaškį, antrą, rankos nepakėlėme – gavome trečią iš Seeley. Ir opa, štai staiga mes jau nebe didvyriai.

Tokie bajeriai mane kaip trenerį užknisa. Kažkas sau leidžia pagalvoti, kad 12 taškų pirmaujant viską kontroliuojame. O kontroliavome, nes buvome supančioję „Rytą“ gynyboje. Čia yra mentalitetas“, – kalbėjo Ž.Urbonas.

[ad_2]

Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *