G.Navickas paskelbė apie karjeros pabaigą

[ad_1]

Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionu su Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ tapęs 35-erių 180 cm ūgio Gediminas Navickas paskelbė apie karjeros pabaigą.

„Baigiu Krepšininko karjerą! Wow! Na ir kelias! Didžiuojuosi, galėjęs jį nueiti!

Visada sakiau ir svajojau, kad nenoriu „apgaudinėti“ Krepšinio ir baigsiu žaisti kai nebebus įkvėpimo, nebejausiu malonumo. Vis dar myliu Krepšinį ir mėgaujuosi būdamas aikštelėje, bet taip pat suvokiu, kad laikas judėti toliau, tobulėti kaip asmenybei, priimti naujus iššūkius, mokintis ir realizuoti tai ką sukaupiau per daugelį metų žaisdamas Krepšinį.

Noriu padėkoti daugeliui žmonių už galimybę taip ilgai būti profesionaliu krepšininku. Nuo daktarų, kurie rūpinosi mano traumomis iki trenerių ir komandos draugų, bet labiausiai dėkoju savo TĖVELIAMS, kurie netgi sunkiausiais etapais skatino judėti pirmyn ir siekti savo svajonių.

AČIŪ, mano sportininko idealui, BROLIUI Kęstučiui, kad savo pavyzdžiu, mane įkvėpdavo, palaikydavo ir priversdavo tobulėti! Visada kaip vienas!!! Nėra tokio stipraus padėkos žodžio, kuriuo galėčiau išreikšti dėkingumą ir meilę savo žmonai AUŠRAI, už tai, kad visada palaikydavo, laiku pasakydavo padrąsinantį žodį ar sukritikuodavo, kai to reikėdavo. Tavo dėka, galėjau atsiduoti ir mėgautis Krepšiniu taip ilgai!!! Ačiū dukrytėms, Sofijai ir Ditei. Jūs esat mano angelai, kurie visur ir visada mane saugo!

Stoviu veidu į pasaulį – pasiruošęs priimti naujus iššūkius!“, – rašė gynėjas.

G.Navickas savo karjerą pradėjo Kauno „Žalgirio“ sistemoje, gynė ir pagrindinės komandos garbę. Vėliau rungtyniavo Panevėžio „Lietkabelyje“, Kėdainių „Nevėžyje“, Kauno „Atlete“, o 2008 m. pasuko į užsienį, kur iš viso praleido net 8-erius metus. Per šį laikotarpį žaidė Lvovo, Košalino, Valgos, Odesos, Oradios, Tirgu Murešo ir Mediašo klubose. 2016–2018 m. G.Navickas buvo Alytaus „Dzūkijos“ nariu.

View this post on Instagram

Baigiu Krepšininko karjerą!!! Wow! Na ir kelias! Didžiuojuosi, galėjęs jį nueiti! Visada sakiau ir svajojau, kad nenoriu „apgaudinėti“ Krepšinio ir baigsiu žaisti kai nebebus įkvėpimo, nebejausiu malonumo. Vis dar myliu Krepšinį ir mėgaujuosi būdamas aikštelėje, bet taip pat suvokiu, kad laikas judėti toliau, tobulėti kaip asmenybei, priimti naujus iššūkius, mokintis ir realizuoti tai ką sukaupiau per daugelį metų žaisdamas Krepšinį. Noriu padėkoti daugeliui žmonių  už galimybę taip ilgai būti profesionaliu krepšininku. Nuo daktarų, kurie rūpinosi mano traumomis iki trenerių ir komandos draugų, bet labiausiai dėkoju savo TĖVELIAMS, kurie netgi sunkiausiais etapais skatino judėti pirmyn ir siekti savo svajonių. AČIŪ, mano sportininko idealui, BROLIUI Kęstučiui, kad savo pavyzdžiu, mane įkvėpdavo, palaikydavo ir priversdavo tobulėti! Visada kaip vienas!!! Nėra tokio stipraus padėkos žodžio, kuriuo galėčiau išreikšti dėkingumą ir meilę savo žmonai AUŠRAI, už tai, kad visada palaikydavo, laiku pasakydavo padrąsinatį žodį ar sukritikuodavo, kai to reikėdavo. Tavo dėka, galėjau atsiduoti ir mėgautis Krepšiniu taip ilgai!!! Ačiū dukrytėms, Sofijai ir Ditei. Jūs esat mano  angelai, kurie visur ir visada mane saugo! Stoviu veidu į pasaulį – pasiruošęs priimti naujus iššūkius! G.N I am finishing my professional basketball career. Thanks to my teamates, coaches, doctors and all the people who supported me in this beautiful journey! Gedi #love#passion#joy#basketball#end#newchallenges#letssgooo @[email protected] @adomonis

A post shared by Gediminas Navickas (@navickasgediminas) on

[ad_2]

Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *