Pasiteisinimų neieškojęs Ž.Obradovičius: neparodėme savo veido

[ad_1]

Pirmojo Eurolygos pusfinalio rezultatą galima pavadinti staigmena – Stambulo „Anadolu Efes“ eliminavo iš kovos dėl trofėjaus reguliariojo sezono nugalėtojus Stambulo „Fenerbahče“.

Po pralaimėjimo „Fenerbahče“ strategas Željko Obradovičius neslėpė apmaudo, tačiau nieko nekaltino ir tiesiog padėkojo savo žaidėjams bei gerbėjams.

„Bandau suprasti, kas šiandien nutiko mano komandai. Užjaučiu savo žaidėjus. Pirmasis įspūdis kužda, kad mūsų gynyba nebuvo tame lygyje, jog galėtų pasipriešinti „Anadolu Efes“ finalo ketverte. Užjaučiu ir mūsų gerbėjus, jie rodė puikų palaikymą. Tikiu, kad šį sezoną žaidėme puikų krepšinį ir šiandien pademonstruoti tokį vaizdą yra tiesiog skaudu“, – teigė strategas.

Serbas taip pat neieškojo pasiteisinimų ir apie gausias klubą kamavusias traumas užsiminė tik probėgšmais.

„Jei pradėčiau kalbėti apie traumas, tai atrodytų kaip pasiteisinimas. Ilgą laiką žaidėme be kelių pagrindinių savo krepšininkų. Dėl to yra gaila labiausiai. Šį kartą neparodėme savo tikrojo savo veido“, – tikino Ž.Obradovičius.

Pusfinalyje žaisti negalėjo Joffrey Lauvergne’as ir Luigi Datome, o Nikola Kaliničius bei Janas Vesely rungtyniavo ką tik grįžę po traumų ir toli gražu neparodė visų galimybių.

Dabar jo treniruojamai komandai beliko sutvarkyti formalumus – Eurolygoje jie jau kausis tik dėl trečiosios vietos. Tuo tarpu „Anadolu Efes“ dar turės progą atsirevanšuoti Turkijos pirmenybių atkrintamosiose.

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply