A.Butkevičius apie patekimą į LKL simbolinį penketuką: į apdovanojimus žiūriu kaip į visą įdėtą darbą sezono metu


Atostogaujantis Vilniaus „Ryto“ puolėjas Arnas Butkevičius papasakojo apie artimiausius vasaros planus, kada ketina grįžti į sportą.

– Kokios nuotaikos baigus sezoną?

– Sezonui pasibaigus nuotaikos kaip visada. Prasideda atostogos, pirma savaitė tokia galbūt rimtesnė, nes atsisveikini su komandos žaidėjais, turėjome pietus su komanda, uždarymą su fanais. O tai savaitei praėjus, prasideda atostogų planai.

– Patekote į LKL sezono simbolinį penketą, kokios emocijos buvo tai sužinojus?

– Žinoma, per daug nesureikšminu asmeninių apdovanojimų, vieną sezoną jų laimi – kitą ne, svarbiausia yra komandos rezultatai. Aš į šiuos apdovanojimus žiūriu kaip į visą įdėtą darbą sezono metu, kai esi įvertinimas kitų žmonių.

– Kaip planuojate leisti vasarą? Ar planuose turite kokią kelionė?

– Šią vasarą su šeima praleisime Šeduvoje, kol kas neturim susiplanavę jokių kitų kelionių. Pabūsim Lietuvoje, važiuosime prie ežerų, prie jūros, bandysime keliaut po truputį.

– Kiek laiko stengsitės atsiriboti nuo sporto?

– Nežinau, aš galvoju apie dvi savaites bus to fiziškai ramaus poilsio po sezono, o paskui po truputį reikės pradėti darbus.

– Kaip atrodo krepšininko atostogų diena?

– Yra tokių namų ruošos darbų ir tos atostogos taip bėga. Elementarūs darbai namuose ir kartas nuo karto nuvažiavimas prie ežero. Tiesiog stengiuosi pailsėti nuo krepšinio ir daugiau laiko skirti šeimai.

– Ar po atostogų sunku grįžti į treniruočių salę?

– Ne, nes aš iš tų žmonių, kurie yra pripratę sportuoti, man rutina yra kaip malonumas ir tada visai kitaip jaučiuosi. Galiausiai pailsėjęs tiesiog to pasiilgsti ir norisi kuo greičiau grįžti į krepšinį.



Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *