DKK pilietybę gavęs D.Thompsonas susitarė su „Unicaja“


Kauno „Žalgirio“ klube sezoną baigęs Deonas Thompsonas grįžta rungtyniauti į Ispaniją.

Malagos žiniasklaida praneša, kad 30 metų 204 cm ūgio amerikietis sukirto rankomis su Malagos „Unicaja“ komanda, kuri savo pasirodymą šiame sezone baigė pralaimėjusi ketvirtfinalio seriją 1:2 Valensijos „Valencia“ ekipai.

Aukštaūgis prieš kelias dienas gavo Dramblio Kaulo Kranto pilietybę, tad Ispanijos pirmenybėse rungtyniaus neužimdamas amerikiečiams skirtos vietos, kurių yra vos dvi.

Beje, dar vienas žalgirietis bei „BeoBasket“ klientas Brandonas Daviesas tapo Ugandos piliečiu, todėl Barselonos „Barcelona Lassa“ sudėtyje taip pat rungtyniaus ne kaip legionierius.

D.Thompsonas prabėgusiame sezone Eurolygoje per 14 minučių įmesdavo 4,7 taško, atkovodavo 3,1 kamuolio ir rinkdavo 5,8 naudingumo balo.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe–LKL“) D.Thompsono statistika siekė 6,7 taško, 3,3 atkovoto kamuolio ir 8 naudingumo balus per 15 žaidimo minučių.

D.Thompsonas sugrįžta į Ispaniją po trumpo laiko, kadangi 2018–2019 m. sezoną pradėjo Burgoso „San Pablo“ gretose, bet tada jį išpirko „Žalgiris“.



Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *