„Lietkabelio“ sirgaliai išrinko mėgstamiausią žaidėją, klubas pristatė kito sezono šūkį


Panevėžio „Lietkabelio“ klubas pirmą kartą savo sirgaliams surengė anoniminę apklausą, kurios metu respondentai turėjo atsakyti į įvairius klausimus, susijusius su komanda.

Mėgstamiausiu komandos žaidėju aistruoliai išrinko Ike‘ą Iroegbu, kuris surinko 25,4 proc. visų balsų. Po 20 proc. ir po identišką balsų skaičių surinko tris sezonus „Lietkabelyje“ žaidęs Donatas Tarolis bei kapitonas Simas Jasaitis. 14,6 proc. balsų sulaukė Paulius Valinskas.

Apklausoje dalyvavę sirgaliai teigė, kad rungtynėse jiems labiausiai patinka komandos pristatymo programa, o antroje vietoje liko žaviųjų „Lietkabelio“ šokėjų pasirodymai.

Sirgalių lojalumą rodo tai, kad net 53,3 proc. apklaustųjų jau prabėgusiame sezone apsilankė daugiau nei dešimtyje namų rungtynių. Net 46 proc. apklaustųjų teigė, kad apie būsimas rungtynes jie informaciją sužinodavo iš klubo oficialios „Facebook“ paskyros, dar 24,8 proc. informacijos šaltiniu rinkdavosi oficialią klubo svetainę.

 „Lietkabelis“ jau pradėjo vasaros darbus, kai pratęsė kontraktą su vyriausiuoju treneriu Nenadu Čanaku. Šią savaitę pradėta vieša abonementų prekyba ir pristatytas kito sezono šūkis, kuris yra #TuEsiKOMANDA.

„Tikimės, kad startavusi vieša abonementų prekyba, skirta visiems norintiems įsįgyti abonementus, taip pat džiugins mūsų organizaciją. #TuEsiKOMANDA – padėka „Lietkabelio“ sirgaliams, kurie yra neatsiejama pergalių siekančios komandos dalis.

Mūsų tikslas – kurti krepšinio šventę sirgaliams, Panevėžio miestui, kuriame krepšinis pastaraisiais sezonais tapo itin svarbus“, – kalbėjo klubo marketingo direktorius Lukas Grabauskas.

Kitą savaitę klubas sužinos visas detales dėl dalyvavimo FIBA Čempionų lygoje, o tada prasidės aktyvūs sudėties komplektavimo darbai.



Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *