Kontrakto nesulaukiantis D.Cousinsas perėjo pas pelningiausią NBA agentą

[ad_1]

DeMarcusas Cousinsas dar prieš pusantro sezono buvo viena ryškiausių Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) asociacijos (NBA) žvaigždžių. Vis dėlto sunki Achilo sausgyslės trauma jo situaciją pakeitė.

Aukštaūgis metus praleido be krepšinio, o grįžęs į Oklando „Golden State Warriors“ rikiuotę solidaus žaidimo nepademonstravo ir dabar nesulaukia komandų dėmesio tapęs laisvuoju agentu. Dėl to aukštaūgis nusprendė keisti savo atstovą lygos ekipų akyse.

Naujuoju D.Cousinso agentu tapo Jeffas Schwartzas. Amerikietis vien šiuo metu reprezentuoja 22 NBA žaidėjus, kurių atlyginimų suma – 278 milijonai Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) dolerių. Pagal šį rodiklį jis yra nepralenkiamas, Antroje vietoje žengiantis LeBrono Jameso ir Anthony Daviso agentas Richas Paulas kitą sezoną savo globėjamiems žaidėjams suveikė kontraktų už 207 milijonus JAV dolerių.

Tarp J.Schwartzo klientų netrūksta skambių pavardžių, o daugelis jų – aukštaūgiai, Blake‘as Griffinas, Kevinas Love‘as, Nikola Jokičius, Andre Drummondas, Hassanas Whiteside‘as, LaMarcusas Aldridge‘as ir kiti.

28 metų 211 cm ūgio D.Cousinsas praėjusį sezoną sužaidė 30 mačų ir per 26 minutes rinko 16,3 taško (27 procentai tritaškių), 8,2 atkovoto kamuolio ir 3,6 rezultatyvaus perdavimo.

[ad_2]

Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *