Rinką sprogdinusi „Barcelona“ pranešė apie paskutinį pirkinį


Barselonos „Barcelona“ įspūdingais pirkiniais stebino Europos krepšinio rinką, tačiau dabar praneša baigusi komandos komplektaciją.

Katalonijos ekipos generalinis direktorius Nacho Rodriguezas patvirtino, kad komanda veda derybas su Alejandro Abrineso agentu, tačiau tai bus paskutinis komandos pirkinys.

„Aštuoni kontraktus turintys žaidėjai tęs atstovavimą komandai. Pratęsėme Thomaso Huertelio ir Victoro Clavero kontraktus, pasirašėme sutartis su Brandonu Daviesu, Cory Higginsu ir Nikola Mirotičiumi, todėl turime keturiolika žaidėjų. Deramės su Abrineso agentu, tačiau jis būtų vienintelis ir paskutinis mūsų pirkinys. Jei susitarti nepavyks, kitą sezoną pasitiksime su 13 žaidėjų“, – teigė ispanas.

Barselonos klubas šią vasarą metė milžiniškas lėšas sudėties stiprinimui. Vien Th.Huertelis ir N.Mirotičius pasirašė trejų metų kontraktus, bendra verte viršijusius 10 milijonų eurų vertų.

Katalonijos klubo elgesys yra suprantamas – pastarojo penkmečio rezultatai komandos vadovų visiškai netenkino. „Barcelona“ nuo 2014-ųjų netriumfavo Ispanijos pirmenybėse ir nepasiekė Eurolygos finalo ketverto. Praėjusį sezoną į Eurolygos atkrintamąsias buvo grįžta po dvejų metų pertraukos.



Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *