„Maccabi“ pagaliau pasiekė susitarimą su O.Casspi


Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) klubams nereikalingas Omri Casspi po ilgos pertraukos žais Eurolygoje.

Nors Tel Avivo „Maccabi“ klubas sykį paneigė šią informaciją, tačiau dabar apie patyrusio krepšininko sugrįžimą buvo paskelbta oficialiai. 

Buvo pranešama, kad 31-erių 206 cm ūgio puolėjas su „Maccabi“ ekipa susitarė dėl trejų metų 3,4 mln. JAV dolerių kontrakto. Krepšininkas domino ir Milano „AX Armani“ klubą, bet pasirinko gimtosios šalies komandą. O.Casspi taps ekipos kapitonu, o baigęs karjerą dirbs klubo administracijoje.

Anksčiau daugkartinis Izraelio čempionas neigė tokią informaciją.

„Pastarosiomis dienomis pasirodė pranešimų apie pasiektą susitarimą su Omri Casspi. Jis visada bus mūsų žaidėju, gerbiamu „Maccabi“ gretose. Vis dėlto šiuo metu susitarimo tarp klubo ir žaidėjo nėra pasiekta, detalės dėl atlyginimo, kontrakto trukmės ir ateities posto vadovybėje aptartos nebuvo. Omri informavo klubą, kad pirma išbandys visas galimybes išlikti NBA, jei kas pasikeis, mielai jus informuosime“, – buvo rašoma klubo paskyroje.

Žydas prabėgusiame NBA sezone gynė Memfio „Grizzlies“ ekipos garbę, bet ant parketo pasirodė tik 36-eriose rungtynėse.

Per 14 minučių O.Casspi įmesdavo 6,3 taško ir atkovodavo 3,2 kamuolio.

Iš viso per karjerą už Atlanto izraelietis kol kas sužaidė 588 mačus, per kuriuos ant parketo praleisdavo po 20 minučių, pelnydavo 7,9 taško ir sugriebdavo po 4 kamuolius.



Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *