„Virtus“ bandymas atnaujinti treniruotes truko keturias dienas

[ad_1]

Nepaisant Italijoje vis dar tebesiaučiančio koronaviruso, Bolonijos „Virtus“ buvo atnaujinusi treniruotes, tačiau toks bandymas tęsti darbus truko neilgai.

Kovo 21-ąją (šeštadienį) į treniruotes grįžę žaidėjai naujienų sulaukė jau po keturių dienų. Komandai priklausančios patalpos buvo uždarytos, o treniruotės – nutrauktos, išdalinant atletams treniruočių namuose planus.

Komandos strategas Aleksandras Džordževičius pratęsiant treniruotes buvo optimistiškas ir teigė, kad tikisi, jog čempionatai vyks toliau.

„Po pertraukos vėl pradedame darbą. Esame pasiruošę suteikti visas sąlygas savo ekipos žaidėjams, kad šie kuo greičiau vėl atgautų fizinę formą. Mes nepasiduodame. Po kiekvienos treniruotės salė bus dezinfekuojama. Mes tikimės, kad sezonas tęsis toliau ir vėl galėsime mėgautis krepšiniu“, – kalbėjo treneris.

Italai pirmenybes atnaujinti ketino balandžio 3-ąją, tačiau dabar toks scenarijus neatrodo tikėtinas. Šalyje kasdien fiksuojami tūkstančiai susirgimų, o aukų skaičius jau siekia 7 tūkstančius.

Bolonijos klubas su 18 pergalių ir vos 2 pralaimėjimais šiuo metu lygoje yra pirmas, o Europos taurės varžybose jau yra pasiekęs ketvirtfinalio etapą.

 

[ad_2]

Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *