D.Lillardas: manau, kad žmonės labiau norėtų pamatyti „Lakers“ seriją su „Trail Blazers“, o ne su „Grizzlies“

[ad_1]

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Portlando „Trail Blazers“ ekipos gynėjas Damianas Lillardas yra įsitikinęs, jog jo atstovaujamos komandos galima akistata Vakarų konferencijos atkrintamųjų varžybų starte su Los Andželo „Lakers“ klubu būtų intriguojanti.

Krepšininkas mano, kad ji būtų įdomesnė negu serija su Memfio „Grizzlies“ ekipa, kurios garbę gina Jonas Valančiūnas.

„Man atrodo, kad žmonės norėtų pamatyti dvikovą tarp „Lakers“ ir „Blazers“. Aš neturiu galvoje to, kad niekas nenorėtų matyti „Lakers“ ir „Grizzlies“ akistatos, juk jie aštuntoje vietoje laikosi ilgai ir to nusipelnė. Jie stengėsi, demonstravo gražų krepšinį, jų gretose daug jaunų talentų.

„Lakers“ su „Grizzlies“ būtų nelengva – jie jau „Lakers“ buvo įveikę, taip pat jiems nėra ko prarasti. Manau, kad abi serijos būtų sudėtingos „Lakers“, tačiau serija su „Blazers“ būtų labiau įtempta, įvertinus mūsų patirtį ir kokiose karjeros stadijose esame.

Ne taip seniai rungtyniavome prieš „Lakers“ Los Andžele ir lygiose rungtynėse iškovojome pergalę. Esu įsitikinęs, jog atkrintamosiose varžybose jie sugalvos kažkokį žaidimo planą, kad to neleistų. Tačiau aš noriu duoti jiems kovą, mes visi to norime“, – apibendrino D.Lillardas.

„Trail Blazers“ (29/37) krepšininkai šiuo metu Vakarų konferencijos turnyro lentelėje yra 9-oje vietoje ir nuo „grizlių“ (32/33) atsilieka trimis pergalėmis.

Padėkite mums kurti gerą turinį – tapkite Krepsinis.net rėmėju >>

[ad_2]

Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *