„Iš eilutės“ su E.Venskumi: apie laukiančius iššūkius „Lietkabelyje“, Š.Jasikevičiaus autoritetą ir adaptaciją vyrų krepšinyje

[ad_1]

Krepsinis.net podcastas „Iš eilutės“ pasistengs į krepšinį pažvelgti kitu kampu: karščiausios savaitės temos, nestandartiniai pašnekovai bei unikalus turinys, kurį jums pateiks komentatorius ir žurnalistas Tautvydas Kubilius bei „Pralaužk vieną šaltą“ veidas ir balsas Airidas Jankus.

Dvidešimt antrojoje laidoje T.Kubilius ir A.Jankus kalbino Eriką Venskų, kuris kitą sezoną atstovaus Panevėžio „Lietkabelio“ ekipai.

Du sezonus savųjų šansų pagrindinėje Kauno „Žalgirio“ ekipoje vis sulaukęs aukštaūgis prisiminė pirmuosius savo žingsnius klubo sistemoje.

„Tik atvykus iš Biržų turėjau galimybę prisijungti prie pagrindinės komandos treniruočių. Tuomet viskas atrodė „kosmosas“. Anksčiau į tokius žaidėjus kaip Jankūnas žiūrėdavau tik per televizorių, o čia iškart teko treniruotis su juo“, – pirmąsias treniruotes prisiminė krepšininkas.

Itin daug pastaruoju metu kalbama apie E.Venskaus poziciją aikštėje. Nors praktiškai visą jaunystę šis krepšininkas žaidė vidurio puolėju, šiuo metu jis bando persiorientuoti į „ketvirtojo numerio“ poziciją.

„Pastaruoju metu daugiausiai žaidžiu būtent „ketvirtu numeriu“. Akcentas šioje pozicijoje yra tas, kad turiu pataikyti iš toli. Ties tuo šiuo metu ir dirbu turbūt daugiausiai“, – pasakojo E.Venskus.

Podcasto įrašus galite rasti jums patogiose platformose – „Podbean“, „Spotify“ bei „Apple Podcasts“. Laidos įrašą galite atsisiųsti ir į savo telefoną ar kompiuterį, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku. „Iš eilutės“ podcastas taip pat pasiekiamas ir „YouTube“ platformoje.

Prenumeruokite Krepsinis.net „Youtube“ kanalą ir viską pamatykite pirmieji.

– Pirmieji įspūdžiai „Žalgirio“ sistemoje (00:40);

– Žaidimas Biržuose (04:45);

– Debiutas mače su Vilniaus „Rytu“ (10:10);

– Šarūno Jasikevičiaus treniruotės bei autoritetas (16:00);

– Savybės, kurias reikia tobulinti(19:25);

– Nenado Čanako figūra ir žaidimas Europos taurėje (26:30);

– Žaidimas paraleliai dublerių ekipoje (34:00);

– Planai vasarai (37:10);

– Ateities perspektyvos ir norai (41:15).

Padėkite mums kurti gerą turinį – tapkite Krepsinis.net rėmėju >>

[ad_2]

Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *