„Nets“ ruošia dosnų kontraktą G.Popovičiui

[ad_1]

Naujo vyriausiojo trenerio ieškanti Bruklino „Nets“ ekipa parengė ambicingą planą ir nusitaikė į ilgametį San Antonijaus „Spurs“ strategą Greggą Popovičių.

Buvęs krepšininkas Geraldas Brownas tikino, kad Bruklino klubas specialistui pateikė „krikštatėvio“ pasiūlymą, kuris yra toks dosnus, jog tiesiog negalima atsisakyti.

G.Popovičius „Spurs“ treniruoja nuo 1996-ųjų ir su komanda net penkis kartus tapo Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionu, todėl klubo pakeitimas yra itin abejotinas. Juo labiau, strategui jau 71-eri, jis dirba dar ir su Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) rinktine bei svarsto apie karjeros pabaigą.

Vis dėlto „Nets“ intencijos yra suprantamos. Po išsiskyrimo su Kenny Atkinsonu pastovaus stratego postas yra laisvas, o G.Popovičius – vienas labiausiai gerbiamų savo srities specialistų. Bruklino klubo generalinis direktorius Seanas Marksas trejus metus žaidė San Antonijus, o 2013–2016 metais ėjo ir asistavo G.Popovičiui „Spurs“ trenerių štabe.

Komandos sezono pratęsimo laukia skirtingomis nuotaikomis – lyderius praradusi „Nets“ (30/34) yra praktiškai garantuota dėl patekimo į atkrintamąsias, o vos dvyliktą vietą Vakaruose užimančių „Spurs“ (27/36) šansai – menki.

Padėkite mums kurti gerą turinį – tapkite Krepsinis.net rėmėju >>

[ad_2]

Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *