Taisytinus dalykus išskyręs M.Schilleris: tai buvo pirmas mačas, kai taip nepataikėme


Kauno „Žalgiris“ patyrė pirmą sezono pralaimėjimą ir nusileido Panevėžio „Lietkabeliui“, o treneris Martinas Schilleris po rungtynių sveikino varžovus bei išskyrė aspektus, kurie jį šiuo metu neramina labiausiai.

„Manau, kad rungtynes pradėjome neblogai, buvome fiziški gynyboje, gerai dalijomės kamuoliu puolime. Bet po penkių minučių viskas išnyko. Turėjome ilgąją pertrauką, į ją ėjome pirmaudami 3 taškais, galėjome viską aptarti, bet atėjus trečiam ketvirčiui, kuris buvo lemiamas, varžovai užatakavo mus septyniais tritaškiais. Mums nuo to skaudėjo.

Grįžome į rungtynes ketvirtame kėlinyje, bet vis dar negalėjome pataikyti į krepšį – tokia šio mačo istorija“, – sakė M.Schilleris.

– Kodėl varžovai pataikė net 7 tritaškius per trečią kėlinį? Tai jūsų gynybos problema ar jų sėkmė?

– Nemanau, kad tai yra sėkmė. Mums trūko reakcijos į jų metimus. Jei kažkas pataiko 2 tritaškius, turi reaguoti, gintis, kad to išvengtum ateityje.

– 25 taškai per antrą mačo dalį, 17 klaidų – kaip paaiškinti tai?

– Iš šių klaidų 11 padarėme iki ilgosios pertraukos. Tai buvo dvi skirtingos istorijos. Aišku, šie skaičiai kelia nerimą, jei nori kažką laimėti. Manau, tai buvo pirmas mačas, kai nepataikėme. Turime gerų epizodų, bet nepataikėme taip, kaip galime.

– Kas labiausiai jus neramina prieš netrukus startuosiančią Eurolygą?

– Be techninių ir taktinių dalykų, taip pat turime išmokti reaguoti ir suprasti, kad reikia rodyti gerą žaidimą visas 40 minučių.

 

Padėkite mums kurti gerą turinį – tapkite Krepsinis.net rėmėju >>



Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *