Darbu gynyboje džiaugęsis M.Schilleris: šiuo metu sveikos komandos turi pranašumą

[ad_1]

Kauno „Žalgiris“ džiaugėsi jau trečiuoju laimėjimu Eurolygoje iš eilės – svečiuose po gynybinės kovos buvo įveikta Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipa.

Po mačo įvykusioje spaudos konferencijoje Kauno klubo vyr. treneris Martinas Schilleris pasidžiaugė iškovota pergale ir tuo, kad jo kariauna nesubyrėjo po galingo oponentų spurto trečiame kėlinyje.

„Tikėjomės rungtynių su daug fizinės kovos – taip žaidžia komandos, kurias treniruoja Saša Obradovičius. Žinojome, kad taip bus. Mūsų tikslas buvo būti aktyviems ir agresyviems.

Manau, kad rungtynių pradžioje mums to padaryti nepavyko, bet po to radome tinkamą rungtynių ritmą. Trečiame kėlinyje varžovai pradėjo žaisti išskirtinai gerai, mes pikenrolų gynyboje nesugebėjome apsiginti sėkmingai – jie pelnė 27 taškus.

Tačiau mūsų charakteris buvo geras. Po tokio ketvirčio komanda susitelkė, kiekvienos atakos metu kovojome bei pasiekėme pergalę.

Esu patenkintas trimis pergalėmis išvykose – šiame turnyre nė viena pergalė nebūna lengva. Mane intriguoja, kaip viruso aplinkybėmis seksis žaisti svečiuose ir namuose. Žaisti Kaune bus kitaip negu su 15 tūkstančių sirgalių.

Džiaugiuosi, kad nesu Eurolygos atstovas, nes tai šiuo metu yra sunku. Suprantama, kad šiuo metu sveikos komandos turi pranašumą. Svarbu niekam nesusirgti, o kas bus toliau, aš nežinau.

Esu labai dėkingas dėl galimybės dirbti „Žalgiryje“ ir šiame lygyje“, – dvikovą Belgrade ir Eurolygos peripetijas apžvelgė M.Schilleris.

Artimiausias rungtynes žalgiriečiai žais jau spalio 15-ąją – ketvirtadienį namuose bus priimti Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkai.

Padėkite mums kurti gerą turinį – tapkite Krepsinis.net rėmėju >>

[ad_2]

Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *