„Krepšinis su Rimvydu Valatka“ rubrikoje L.Kleiza: apie karjeros pabaigą ir pinigų reikšmę


Prie LKL TV komandos prisijungus Rimvydui Valatkai, lygos sirgalius pasiekė dar viena nauja rubrika – „Krepšinis su Rimvydu Valatka“.

Žinomas žurnalistas savo laidoje kalbins įvairias Lietuvos krepšinio asmenybes, o pokalbių temos ne visada bus tiesiogiai susijusios su aikštėje vykstančiais reikalais – bus atskleidžiamos ir kitos laidos svečių gyvenimo pusės.

Pirmuoju svečio kėdę užėmusiu pašnekovu tapo buvęs krepšininkas, šių metų pradžioje Vilniaus „Ryto“ sporto direktoriaus pareigas palikęs Linas Kleiza.

Vienas geriausių šio amžiaus Lietuvos krepšininkų išsamiame pokalbyje su R.Valatka gvildeno įvairias temas – karjeros pabaigą, pinigų reikšmę ar augančio vaiko teikiamą džiaugsmą.

„Tai yra didelis šokas, pradžioj to nesupranti. Žmonės, nežaidę profesionaliai, nesupranta, kad tai nėra tik rutina. Yra labai daug adrenalino, pripranti prie jo, o gyvenime jau nebežaisi prieš 20 tūkstančių žmonių ar prieš visą Lietuvą“, – apie jausmus sužaidus paskutiniąsias karjeros rungtynes kalbėjo L.Kleiza.

Taip pat buvo paliestas ir kitas svarbus L.Kleizos karjeros etapas – ankstyvas išvykimas į JAV.

„Man tai labai padėjo patobulėti kaip asmenybei. Aišku, kai ko negaliu išsižadėti (juokiasi), turiu ir savybių, kurios užaugo manyje per tuos metus, kai augau vienas Kaune. Nuo jų niekur nepabėgsi“, – paauglystės laikus prisiminė pašnekovas.

Visgi net ir baigęs karjerą, per kurią spėjo parungtyniauti JAV, Graikijoje, Turkijoje ar Italijoje, L.Kleiza nematė savęs niekur kitur, kaip Lietuvoje. Kodėl?

„Nebuvo tokių klausimų. Vilnius yra mano svajonių miestas – gyvenimas čia tik gerėja ir gerėja, jis yra idealus. Neisįvaizduoju savęs be gimtosios kalbos. Būk, kur nori, vis tiek savo šalies pasiilgsti“, – meilę tėvynei išreiškė buvęs krepšininkas.

LKL TV žiūrovų dėmesiui – itin išsamus R.Valatkos ir L.Kleizos pokalbis.

Padėkite mums kurti gerą turinį – tapkite Krepsinis.net rėmėju >>



Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *