Varžovus gyręs M.Schilleris: svarbu, kad žaisti gavo Blaževičius su Lukošiūnu

[ad_1]

Kauno „Žalgirio“ komanda be didesnių problemų laimėjo Prienuose, o po susitikimo treneris Martinas Schilleris ir pagyrė oponentus už kovą, ir pasidžiaugė, kad daugiau minučių gavo Marekas Blaževičius ir Karolis Lukošiūnas.

Pirmasis žaidė 12 minučių ir pelnė 6 taškus (3/5 dvit., 0/1 baud.) bei atkovojo 4 kamuolius, antrasis per 24 minutes surinko 8 taškus (1/1 dvit., 2/6 trit.).

„Esame patenkinti pergale ir tuo, kaip pavyko padalinti minutes tarp visų žaidėjų. Varžovai žaidė kietai. Jiems nėra lengva, kadangi buvo praradę svarbų žaidėją Sušinską, tad suprantu tą. Jie gerai bėgo ir surengė spurtą, artėjo. Manau, kad jie pasirodė gerai.

Svarbu ne tik rezultatas, o kas vyksta tų minučių metu, stengiantis analizuoti atakas ir būti geresniais. Mes žiūrėsime įrašą, stengsimės kažką išmokyti. Mums buvo svarbu, kad Marekas gavo daugiau minučių, taip pat ir Karolis, nes vertiname šių jaunų žaidėjų progresą. Jiems reikia suteikti laiko“, – sakė „Žalgirio“ strategas.

Tuo tarpu „CBet“ treneris Mantas Šernius pretenzijų komandai daug neturėjo.

„Tikrai nenorėjome būti „Žalgirio vaistas po pralaimėjimo prieš Madrido „Real“. Taip dažnai būna po tokių rungtynių, komanda užsiveda – tai jautėme ir jie mus agresyviai griebė. Džiaugiuosi už tokias rungtynes, kad mus taip gerbė, nes jaunimui buvo Eurolygos komandos krikštas. Tas jautėsi, kamuolys krito lygioje vietoje. Bet kai pirminis jaudulys nuėjo, komanda ėmė žaisti krepšinį“, – teigė jis.

Padėkite mums kurti gerą turinį – tapkite Krepsinis.net rėmėju >>

[ad_2]

Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *