D.Kairys dėkojo nustebinusiai „B Tribūnai“ ir išskyrė pergalės svarbą

[ad_1]

Vilniaus „Rytas“ solidžiu būdu nutraukė trijų pralaimėjimų seriją Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) – svečiuose buvo sutriuškintas Utenos „Juventus“ klubas.

Po pergalingos akistatos sostinės ekipos strategas Donaldas Kairys pasidžiaugė laimėjimu ir padėkojo ištikimiausiems komandos aistruoliams, kurie atvyko į Uteną.

„Labai noriu padėkoti „B Tribūnai“ už tokį pasitikimą prie arenos. Jų palaikymas yra nuostabus ir mums labai reikalingas.

Per rungtynes visada yra labai svarbu laimėti išvykoje, o ypač po nesėkmių serijos norėjome parodyti geresnį žaidimą ir mums kažkiek pavyko. 12 atiduotų kamuolių puolime ir 20 klaidų – čia galėjome šiek tiek geriau.

Atkovotus kamuolius puolime lėmė prastas pataikymas. Antroje pusėje susitvarkėme ir „Juventus“ nebuvo tokie agresyvūs, tas rezultatas iš jų šiek tiek ūpą atėmė – antroje pusėje atidavėme tik du kamuolius. Atšokę kamuoliai visada turi didžiulę įtaką rungtynėms ir tai akcentuojame. Lentą laimėjome.

Kiekviena pergalė prideda pasitikėjimo ir mums to labai reikėjo. Reikės dar vienos iki FIBA lango“, – rungtynes apžvelgė „Ryto“ vyr. treneris.

Vilniaus ekipa Lietuvos čempionate per 10 dvikovų iškovojo 7 pergales.

Padėkite mums kurti gerą turinį – tapkite Krepsinis.net rėmėju >>

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply