Į „Maccabi“ rikiuotę grįžo O.Casspi, sunki pergalė pažymėta vidiniu konfliktu

[ad_1]

Sunkią pergalę Izraelio pirmenybėse iškovojo Tel Avivo „Maccabi“ (3/0) ekipa, 81:75 (20:15, 26:19, 15:14, 20:27) palaužusi Haifos „Hapoel“ (3/2) klubą.

Tel Avivo klubui šis mačas buvo pažymėtas iškart dviem ilgai lauktais sugrįžimais – į aikštę žengė sezono pradžią praleidęs Johnas DiBartolomeo bei ilgiau nei metus nežaidęs Omri Casspi.

Komandos kapitonas J.DiBartolomeo dar praėjusį sezoną iš rikiuotės iškrito dėl Achilo traumos ir į aikštę vėl žengė tik dabar. Jis iškart buvo produktyvus – per 15 minučių pelnė 8 taškus (2/4 tritaškių).

Traumų kamuojamas O.Casspi buvo net našesnis, vos per 11 minučių spėdamas surinkti 10 taškų (2/3 dvitaškių, 0/1 tritaškio, 6/8 baudų metimų).

Vis dėlto rungtynėse nebuvo išvengta ir nemalonaus incidento – Ioannis Sfairopoulos už rankos sugriebė jo pastabų nesiklausiusį Sandy Coheną, o vėl nesulaukęs jo dėmesio tiesiog išsiuntė krepšininką į rūbinę. Šis netrukus grįžo ant suolelio, tačiau ant parketo nebeišbėgo ir mačą baigė per 5 minutes surinkęs -2 naudingumo balus.

21 tašką Tel Avivo klubui surinko Ozas Blayzeris, 11 – Ante Žižičius (5 atk. kam.).

Haifos ekipoje ryškiausias buvo 17 taškų pelnęs Keenanas Evansas (10 rez. perd., 6 klaidos), 16 pridėjo Amitas Simhonas, 12 – Jasonas Siggersas, 11 – Lenardas Freemanas (7 atk. kam., 4 per. kam.).

Padėkite mums kurti gerą turinį – tapkite Krepsinis.net rėmėju >>

[ad_2]

Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *