CSKA narių vedama Rusija nepasigailėjo makedonų ir žengė į Europos čempionatą

[ad_1]

Rusijos rinktinė (3/2) sulaukė svarbios Eurolygos žaidėjų pagalbos ir nepasigailėjo varžovų atrankoje į Europos čempionatą.

B grupės mače 94:77 (26:21, 25:12, 21:21, 22:23) buvo nugalėti makedonai (0/4), o tai reiškia, kad Rusija užsitikrina vietą Europos čempionate.

Intriga šiose rungtynėse tvyrojo tik pirmojo ketvirčio metu, nes vėliau Rusija ėmė tolti (47:29) ir pranašumo neiššvaistė. Per antrą mačo dalį Šiaurės Makedonija iššūkio varžovams nemetė.

Rusijos rinktinei CSKA atstovas J.Bolomboy’us pelnė 19 taškų, 13 pridėjo tos pačios komandos narys Semionas Antonovas, po 11 – Ivanas Strebkovas (7 rez. perd.) ir Artiomas Komolovas.

Universalus buvo Michailas Kulaginas, pelnęs 9 taškus, atkovojęs 5 kamuolius, atlikęs 7 perdavimus ir surinkęs 16 naudingumo balų.

Šiaurės Makedonijai 18 taškų surinko Vojdanas Stojanovskis, 16 – Jacobas Wiley, po 11 – Stojanas Guroskis ir Kristijanas Nikolovas.

Rungtynėms Permėje teisėjavo ir lietuvis Tomas Jasevičius.

B grupėje makedonai lieka ant degančios ribos, nors jiems ir liko dar du mačai – su italais ir estais. Lyderių pozicijos priklauso italams (4/1), kurie žais Europos pirmenybėse, netoli jų yra ir estai (2/2).

[ad_2]

Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *