A.Milaknis iš rikiuotės iškrito mėnesiui, Th.Walkupo trauma – nerimta

[ad_1]

Kauno „Žalgiris“ pastaruoju metu išgyvena įtemptą režimą ir iš vienos aktyvios savaitės žengia į kitą. Vietiniame fronte buvo nugalėtas Klaipėdos „Neptūnas“ ir tuo pasidžiaugė treneris Martinas Schilleris.

„Džiaugiamės pergale. Rungtynes pradėjome padarę per daug klaidų, vėliau tai sutvarkėme mačo eigoje. Man patiko, kad subalansavome minutes“, – sakė jis.

Strategas sulaukė klausimo apie dviejų traumuotų žaidėjų būklę. Thomasas Walkupas ir Artūras Milaknis praleido šias rungtynes. Jei dėl vieno jų žinios – geros, dėl kito – nelabai.

„Thomasas pasisuko čiurną Madride, tai jam nutiko porą kartų per pastarąsias savaites, tad davėme jam pertrauką atsistatyti. Milaknis nežais apie mėnesį, kol kas pasakyti tiksliai negaliu“, – teigė jis.

Primename, kad A.Milaknis turi kirkšnies problemų.

Per artimiausią mėnesį „Žalgirio“ laukia rungtynės Eurolygoje su Vilerbano ASVEL, Milano „AX Armani“, Stambulo „Anadolu Efes“ ir „Fenerbahče“ klubais, Tel Avivo „Maccabi“, galimai ir Berlyno ALBA, nes šis mačas numatytas kovo 30 dieną.

Tai reiškia, kad reguliariajame sezone be išvardintų rungtynių liks tik dvejos – su Miuncheno „Bayern“ ir Atėnų „Panathinaikos“.

A.Milaknio statistika Eurolygoje per 19 minučių siekia 6 taškus, 1 atkovotą kamuolį, 0,7 rezultatyvaus perdavimo ir 4,5 naudingumo balo.

Padėkite mums kurti gerą turinį – tapkite Krepsinis.net rėmėju >>

[ad_2]

Krepsinis.net

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *