„Chelsea“ išsigelbėjo derbyje, R.Mahrezas padovanojo „Leicester“ dar vieną pergalę (FOTO) (VIDEO)

[ad_1]

„Chelsea“ išplėšė lygiąsias po Cesco Fabregaso įvarčių | Reuters/Scanpix nuotr.„Chelsea“ išplėšė lygiąsias po Cesco Fabregaso įvarčių | Reuters/Scanpix nuotr.

Anglijos „Premier“ lygoje šeštadienį buvo sužaisti dar keturi 31-ojo turo mačai. Londono „Chelsea“ klubas namuose turėjo vytis „West Ham“ komandą ir paskutinėmis minutėmis išlygino rezultatą, o „Leicester“ klubas žengė žingsnį čempionų titulo link.

„Stamford Bridge“ stadione vykusiose rungtynėse abi komandos pradėjo žaidimą aktyviai, bet „plaktukai“ buvo produktyvesni. 17 minutę Manuelis Lanzini gavo perdavimą šalia baudos aikštelės ir pasiuntė galingą smūgį į vartų viršų.

Vėliau žaidimas vyko nuo vienų vartų prie kitų. Šeimininkų gretose aktyvus buvo Willianas ir Kenedy, pastarais nuolat bandė prasiveržti pro varžovų gynėjus. Tačiau kitame aikštės gale pavojų kėlė Dimitri Payetas.

Per pridėtą teisėjo laiką pirmajame kėlinyje „Chelsea“ išlygino rezultatą. Angelo Ogbonna savo geltona kortele suteikė šansą varžovams pasižymėti standartinėje situacijoje, o Cescas Fabregasas tai išpildė fantastišku smūgiu į viršutinį vartų kampą.

Tačiau Slaveno Biličiaus auklėtiniai nesiruošė lengvai nusileisti. Aaronas Cresswellas antrojo kėlinio pradžioje sudrebino skerinį, o 61minutę Andy Carrollas persvėrė rezultatą svečių naudai smūgiu į apatinį kairįjį kampą.

Ir kai jau atrodė, jog „West Ham“ išlaikys pergalę, Michailas Antonio mačo gale prasižengė prieš varžovą baudos aikštelėje. Arbitras skyrė vienuolikos metrų baudinį, o jį sėkmingai realizavo C.Fabregasas. Mačas baigėsi lygiosiomis 2-2.

Kitose rungtynėse lygos lyderiai „Leicester“ svečiuose išvargo pergalę prieš „Crystal Palace“ komandą. Vienintelį mačo įvartį pelnė Riyadas Mahrezas. „Lapės“ bent laikinai padidino savo atotrūkį nuo „Tottenham“ iki aštuonių taškų.

Visi rezultatai:

„Chelsea“ 2 – 2 „West Ham“

17‘ [0 – 1] Manuel Lanzini

45‘ [1 – 1] Cesc Fabregas

62‘ [1 – 2] Andy Carroll

89‘ [2 – 2] Cesc Fabregas (11 m)

 

„Crystal Palace“ 0 – 1 „Leicester“

34‘ [0 – 1] Riyad Mahrez

 

„Watford“ 1 – 2 „Stoke“

18‘ [0 – 1] Jonathan Walters

51‘ [0 – 2] Joselu

86‘ [1 – 2] Troy Deeney

„West Bromwich“ 1 – 2 „Norwich“

50‘ [0 – 1] Robert Brady

 

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply