NBA naujokų biržos naktis: kelintas savo pavardę išgirs Gudaitis? (tiesiogiai)

[ad_1]

Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Artūras Gudaitis šią naktį Brukline turėtų praverti NBA duris. 22 metų Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjas yra vienintelis lietuvis, realiai pretenduojantis patekti tarp 60 naujokų biržoje pakviestų krepšininkų.

  • Biržą, kuri prasidės 2.30 val., tiesiogiai stebėti padės tinklalapis „BasketNews.lt“.

Gudaičiui prognozuojama vieta antrajame rate – nuo šaukimo ketvirtojo dešimtuko pradžioje iki paskutiniųjų šaukimų.

Naujausia ESPN prognozė teigia, kad lietuvį 34-uoju šaukimu pasirinks Los Andželo „Lakers“. „Draftexpress.com“ spėja, kad Gudaitis bus pasirinktas 37-uoju šaukimu, kuris priklauso Filadelfijos „76ers“ komandai.

Pirmasis šaukimas prognozuojamas Karlui-Anthony Townsui. Šis 213 cm ūgio krepšininkas turėtų papildyti Minesotos „Timberwolves“ komandą.

Antruoju šaukimu, spėjama, bus pakviestas Jahlilas Okaforas, trečiuoju – D’Angelo Russellas.

Toliau spėjančiųjų prognozės išsiskiria – aukštu ketvirtu šaukimu gali būti pasirinktas ir Mario Hezonja, ir Kristapas Porzingis, ir Emmnuelis Mudiay.

Į naujokų biržą automatiškai pretenduoja visi JAV koledžus šį sezoną baigę krepšininkai ir 1993 metais gimę atletai, taip pat sportininkai, kurie norą dalyvayti biržoje išreiškia anksčiau.

Iki šiol aukščiausiai iš lietuvių naujokų biržoje buvo pasirinktas Jonas Valančiūnas, kuris 2011 metais buvo pakviestas penktuoju šaukimu.

Apie krepšininkus, kuriems prognozuojami aukščiausi šaukimai, galite skaityti čia.

[ad_2]

Šaltinis

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply