„Žalgiris“ siekia susigrąžinti Darjušą

[ad_1]

Darjušas Lavrinovičius ateinantį sezoną vėl gali apsivilkti Lietuvos čempiono Kauno „Žalgirio“ marškinėlius. „BasketNews.lt“ žiniomis, derybos tarp Laikinosios sostinės klubo ir 35-erių metų 212 cm ūgio vidurio puolėjo vyksta aktyviai.

Jeigu abiems šalims pavyks susitarti, tai bus jau trečias kartas, kai Lavrinovičius taps „Žalgirio“ komandos nariu. Kauno ekipos marškinėlius aukštaūgis yra vilkėjęs 2003-2006 m. ir 2012-2013 m. Su „Žalgiriu“ jis tris kartus tapo LKL čempionu.

Praėjusį sezoną vidurio puolėjas iš Lietuvos praleido Emilijos Redžo „Grissin Bon“ ekipoje, su kuria liko per žingsnelį nuo Italijos čempionato aukso. Tiesa, aukštaugį viso sezono metu persekiojo traumos, trukdžiusios jam atsiskleisti visa jėga. Jis ilgą laiką gydėsi riešo traumą, o žiemą Lavrinovičiui buvo atlikta nugaros operacija.

Pavasarį puolėjas buvo susižeidęs koją, trauma jį pristabdė ir Italijos čempionato finalo serijos metu.

Motyvuodamas tuo, kad nori išsigydyti visus negalavimus, Darjušas šią vasarą nusprendė neprisijungti prie Europos čempionatui rengtis pradėsiančios Lietuvos rinktinės.

Kiek anksčiau Italijos žiniasklaida skelbė, kad pratęsti sutartį su ilgamečiu Lietuvos rinktinės nariu norėtų ir „Grissin Bon“ klubas.

Primename, kad pasibaigus sezonui „Žalgiris“ pratęsė sutartis su priekinėje linijoje rungtyniaujančiais Pauliumi Jankūnu ir Robertu Javtoku, tačiau išsiskyrė su Artūru Gudaičiu, kuris karjerą nutarė tęsti Vilniaus „Lietuvos ryto“ gretose. Ten pat praėjusį sezoną žaidė ir Darjušo brolis dvynys Kšištofas Lavrinovičius.

[ad_2]

Šaltinis

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply