R.Mahrezas pusei metų neteko vairuotojo pažymėjimo

[ad_1]

Riyadas Mahrezas | AP/Scanpix nuotr.Riyadas Mahrezas | AP/Scanpix nuotr.

Vienas geriausių šio sezono „Leicester City“ klubo žaidėjų Riyadas Mahrezas kurį laiką negalės sėdėti prie mašinos vairo. Iš atakuojančio saugo pusmečiui buvo atimtas vairuotojo pažymėjimas dėl greičio viršijimo.

Alžyro rinktinės narys praėjusių metų gegužę Northamptonšyro kelyje M1 važiavo 77 mylių per valandą greičiu, nors ten buvo galima važiuoti nedidesniu nei 50 myliu per valandą.

Jau iki šio nusižengimo R.Mahrezas buvo turėjęs 9 baudos balus, o dėl greičio viršijimo jam buvo pridėti dar 6 baudos taškai, todėl futbolininkas jų turėjo jau virš 12.

Pagal Didžiosios Britanijos kelių eismo taisykles už tiek baudos taškų privaloma pusei metų atimti vairuotojo pažymėjimą, todėl tai ir buvo padaryta. 25-erių metų saugui taip pat reikėjo sumokėti 200 svarų baudą.

R.Mahrezas jau buvo įtrauktas tarp geriausių Anglijoje žaidžiančių futbolininkų šešetuko ir kovos dėl geriausio šių metų Anglijos „Premier“ lygos žaidėjo vardo. Futbolininkas savo žaidimu padeda „Leicester“ ekipai kol kas užimti pirmą vietą ir 7 taškais lenkti „Tottenham“ klubą, tačiau savo sėkmingo sezono jis jau negalėtų pažymėti kelione prie vairo.

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply