T.Tuchelis apie dramą Liverpulyje: „Negaliu to paaiškinti“

[ad_1]

Thomasas Tuchelis | AFP/Scanpix nuotr.Thomasas Tuchelis | AFP/Scanpix nuotr.

Dortmundo „Borussia“ klubo treneris Thomasas Tuchelis po neįtikėtinų rungtynių prieš „Liverpool“ klubą sakė, kad jam sunku paaiškinti, kaip jo komanda sugebėjo iššvaistyti persvarą ir pralaimėti paskutinėmis minutėmis 3-4.

„Raudonieji“ atsilikinėjo 1-3, bet po Philippe Coutinho, Mamadou Sakho ir lemiamo Dejano Lovreno įvarčio sugebėjo atsitiesti ir bendru rezultatu 5-4 laimėti poros varžybas bei patekti į UEFA Europos lygos pusfinalį.

„Negaliu to paaiškinti. Jeigu galėčiau tai paaiškinti, tuomet turėtų būti nutikę kažkas logiško. Tu negali to paaiškinti. Jeigu tu gali tai paaiškinti, tuomet tu turėtum sugebėti viską pakeisti. Kai rezultatas tapo 3-3, visi čia tikėjo. Jeigu turi tokį stiprų tikėjimą, tuomet kažkas įvyksta“, – kalbėjo T.Tuchelis.

„Jaučiamės labai tuščiai. Buvome per plauką nuo savo pagrindinio tikslo, tikro pasiekimo – laimėjimo prieš „Liverpool“ „Anfield“ stadione. Bet turime susitaikyti, kad nesugebėjome to padaryti. Mažos detalės yra svarios, perdavimai skersai aikštės, perdavimai į tarpus. Jeigu būtume padarę rezultatą 3-0, tuomet viskas būtų baigta. Bet „Liverpool“ visada buvo žaidime. Galų gale mums buvo suduotas nokdaunas. Šūdas.“

Nesugebėjome laimėti kaip čempionai, bet elkimės kaip čempionai ir palinkėkime jiems sėkmės. Visi sveikinimai „Liverpool“ klubui. Tai buvo geriausia atmosfera, kurią gali turėti futbolo mače“, – pridėjo vokietis.

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply