„Liverpool“ 0 – 1 „Chelsea“ (GYVAI) (FOTO) (VIDEO)

[ad_1]

Edenas Hazardas | Reuters/Scanpix nuotr.Edenas Hazardas | Reuters/Scanpix nuotr.

Trečiadienį Anglijos „Premier“ lygos nukelto turo dvikovoje „Liverpool“ klubas namuose susitinka su Londono „Chelsea“ komanda ir bando sustiprinti viltis kovoti dėl vietos, garantuosiančios vietą kitų metų Europos lygos turnyre.

Startinės komandų sudėtys:

„Liverpool“

Mignolet

Clyne – Toure – Lovren – Moreno

Can – Milner

Lallana – Coutinho – Firmino

Sturridge

Atsarginiai: Bogdan, Škrtel, Smith, Lucas, Allen, Ojo, Benteke.

„Chelsea“

Begovič

Azpilicueta – Mikel – Cahill – Baba Rahman

Fabregas – Matič

Pedro – Willian – Hazard

Traore

Atsarginiai: Amelia, Tomori, Kenedy, Loftus-Cheek, Palmer, Pato, Abraham.


Tiesioginės transliacijos: 1 2 3 4


 Rungtynių pradžioje „Liverpool“ buvo užgulę varžovų vartus ir bombardavo juos smūgiais. Visgi beveik visi jie buvo blokuoti „mėlynųjų“ gynėjų, o 7 minutę Adamas Lallana iš už baudos aikštelės prieigų bandė pričiupti Asmirą Begovičių smūgiu į kairįjį kampą, bet vartininkas atmušė kamuolį.

Vėliau į žaidimą įsijungė ir „Chelsea“ futbolininkai, bet pavojingesniais išliko aikštės šeimininkai. 20 minutę ambicingai kairiuoju kraštu prasiveržė Roberto Firmino, tačiau sulaukęs iš vartų išbėgusio A.Begovičiaus ir gynėjo spaudimo, jis smūgiavo iš aštraus kampo į kitą vartų tinklo pusę.

Simonas Mignolet turėjo pirmą kartą padirbėti po kelių minučių, kai neatsargiai atmušė priešais save Edeno Hazardo smūgiuotą kamuolį.

32 minutę „Chelsea“ sugebėjo išsiveržti į priekį. E.Hazardas pademonstravo savo technines galimybes, kai išmaudė tris jį supusius gynėjus ir nusivaręs kamuolį į kairę baudos aikštelės pusę smūgiavo tiksliai į apatinį dešinį kampą.

 Iki kėlinio pabaigos „Liverpool“ kelis kartus pabandė išlyginti rezultatą, bet nepriekaištingai žaidusio vartininko palaužti nepavyko.

Prasidėjus antrajam kėliniui „Chelsea“ toliau žaidė simpatišką futbolą. 56 minutę E.Hazardas dar kartą išbandė S.Mignolet budrumą smūgiu iš dešinės baudos aikštelės pusės.

61 minutę rezultato vos neišlygino Danielis Sturridge’as, tačiau jam sutrukdė A.Begovičius, kuris ranka atmušė oponento smūgį. Netrukus sekęs Kolo Toure smūgis galva buvo per silpnas ir vartų sargas nesunkiai pagavo kamuolį.

Tuo tarpu „Chelsea“ jaunasis puolėjas Bertrandas Traore stengėsi įrodyti savo vertę. 72 minutę jis iš už baudos aikštelės prieigų techniškai įveikė varžovą, rado laiko smūgiui ir privertė S.Mignolet atmušti smūgiuotą kamuolį.

Rungtynėms pasiekus paskutiniąsias 15 minučių, „Liverpool“ pradėjo šturmuoti oponentų baudos aikštelę, tačiau deramo smūgio į vartus atlikti vis nepavykdavo.

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply