„Sunderland“ laimėjo ir į antrą lygą išstūmė likusius du klubus (FOTO) (VIDEO)

[ad_1]

„Sunderland“ išliko lygoje | Reuters/Scanpix nuotr.„Sunderland“ išliko lygoje | Reuters/Scanpix nuotr.

Anglijos „Premier“ lygoje trečiadienį svarbius mačus žaidė du dėl išlikimo lygoje kovojantys klubai ir abu tie klubai iškovojo pergales. Šįvakar laimėjo tiek „Norwich“ klubas, tiek „Sunderland“ ekipa, tačiau pastarajai ši pergalė buvo žymiai svarbesnė, nes taip klubas iškovojo paskutinę vietą lygoje ir į antrą divizioną išstūmė ne tik „Norwich“ klubą, bet ir savo aršiausius varžovus „Newcastle“ klubą.

„Sunderland“ šįvakar namuose 3-0 nugalėjo itin prastą sportinę formą demonstruojantį Liverpulio „Everton“ klubą.

„Juodosios katės“ persvarą įgavo pirmojo kėlinio pabaigoje. 38 minutę Patrickas van Aanholtas atliko puikų baudos smūgį ir pelnė pirmą įvartį.

Po keturių minučių labai arti įvarčio buvo Jermainas Defoe, tačiau patyrusio anglo smūgį iš arti atrėmė „Everton“ vartininkas Joelis Roblesas. Visgi „Sunderland“ dar tą pačią minutę pelnė antrą įvartį, kuomet po Yanno M’Villa perdavimo įvartį pelnė Lamine Kone.

Antrojo kėlinio pradžioje „Sunderland“ turėjo krūvą progų įmušti greitą įvartį ir viena iš jų klubas pasinaudojo. Dublį į savo asmeninę sąskaitą įsirašė L.Kone, kuomet kamuolys atšoko tiesiai jam ir šis nesunkiai jį pasiuntė į vartus.

Iki pat mačo pabaigos „Everton“ bandė įmušti įvartį ir galimybių tai padaryti turėjo Ramiro Mori, Garethas Barry, Kevinas Mirallasas ir Romelu Lukaku. Pastarasis net pataikė į skersinį, o visų kitų žaidėjų smūgius atrėmė „Sunderland“ vartininkas Vito Mannone, todėl „Sunderland“ šventė pergalę „sausu“ rezultatu.

Po šios pergalės „Sunderland“ klubas turi 38 taškus ir 4 taškais lenkia tiek „Newcastle“, tiek „Norwich“ klubus. Iki čempionato pabaigos liko vos vienas turas, todėl „Sunderland“ užsitikrino vietą kito sezono „Premier“ lygoje. Samas Allardyce’as ir vėl padarė savo darbą! Priminsime, kad jau daug anksčiau į antrą lygą iškrito „Aston Villa“ klubas.

Kitame šio vakaro mače „Norwich“ klubas 4-2 nugalėjo „Watford“ klubą. Nugalėtojams po įvarčius pelnė puolėjas Dieumerci Mbokani, o kartą pasižymėjo Nathanas Redmondas. Vieną įvartį į savo vartus įsimušė ir „Watford“ narys Craigas Cathcartas. Tuo metu svečių komandoje po įvartį pelnė puolėjai Troy Deeney ir Odionas Ighalo.

Įdomūs faktai: „Sunderland“ klubas „Premier“ lygoje žais jau dešimtą sezoną iš eilės. „Norwich“ klubas vienintelis iš „Premier“ lygos naujokų nesugebėjo išlikti stipriausioje lygoje ir jau po metų grįžta į antrą divizioną.

Rezultatai:

Sunderland“ 3 – 0 „Everton“

38′ [1 – 0] Patrick van Aanholt

42′ [2 – 0] Lamine Kone

55′ [3 – 0[ Lamine Kone

Norwich“ 4 – 2 „Watford“

11′ [0 – 1] Troy Deeney

15′ [1 – 1] Nathan Redmond

18′ [2 – 1] Dieumerci Mbokani

37′ [3 – 1] Craig Cathcart (į savus vartus)

51′ [3 – 2] Odion Ighalo

57′ [4 – 2] Dieumerci Mbokani

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply