Eurolygos jaunių kovos – daugiau nei šešiasdešimtį menančiame ir jau kurį laiką apleistame pastate

[ad_1]

Eurolygos jaunių turnyro kovos vyksta pastate, kuris iš išorės net neprimena arenos, kurioje šiais laikais gali vykti krepšinio rungtynės.

1954 metais statytame pastate pastaruosius aštuonerius metus nieko nevyko – pastarąjį kartą ten treniravosi Berlyno „Eisbaren“ ledo ritulio klubas. Šią salę treniruotėms naudodavo ir ALBA jaunimo komanda.

Eurolygos jaunių turnyro organizatoriai pasirūpino, jog arena tik iš išorės atrodytų atgrasi, kadangi viduje pastatyti modernūs krepšiai, sudėtas naujas parketas ir net pakabintos modernios švieslentės, kuriose rodoma visa svarbiausia informacija, o ne tik komandų pelnyti taškai ar likęs laikas iki kėlinio pabaigos.

Įžengus į vidų apims jausmas, jog tokius pastatus esame regėję vokiškuose filmuose – keturkampio formos, aukštos lubos ir pailgi aukšti langai.

Visame „Sportforum“ komplekse yra ir didesnė arena, kurioje dar prieš kelerius metus vyko pasaulio greitojo čiuožimo pirmenybės. Savo jėgas jaunių turnyre išbando Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai.

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply