J.Mourinho atskleidė, kada jį vėl išvysime trenerio kėdėje

[ad_1]

Jose Mourinho | AP/Scanpix nuotr.Jose Mourinho | AP/Scanpix nuotr.

Vis dar be darbo esantis treneris Jose Mourinho atskleidė, kodėl neskuba pasiekti oficialaus susitarimo su nauju klubu. Pasak portugalo, geriausia tapti komandos strategu pasibaigus sezonui.

Dėl šios priežasties jis oficialiai sugrįš liepą. Tada ir turėtų paaiškėti komanda, kurią vairininkas treniruos. Specialistas patikino, kad klubas bus tikrai iš Europos.

„Žinoma, kad pasiilgstu futbolo. Sugrįšiu liepą. Dabar gegužė. Laiko tarpas iki liepos yra nereikšmingas. Dabar mėgaujuosi savo gyvenimu su šeima. Viskas nėra taip paprasta, nes kai gauni naują klubą tokiame periode, turi padaryti jų suplanuotus darbus. Nesu „Chelsea“ treneris, bet prieš dešimt mėnesių aš sudėliojau jų pasiruošimą naujam sezonui pagal daugelį aspektų.

Klubai visada turi savo komerciją, marketingas įtraukiamas visur. Kai naujas treneris perima vairą gegužę, tam tikrais atvejais iškyla sunkumų. Skautai dirba visus metus, tad lieka tik klausimas, kurie žaidėjai yra tinkamiausi tavo komandai. Noriu ir toliau dirbti Europoje, mėgautis futbolu Europos turnyruose. Bet kas žino, galbūt vieną dieną treniruosiu Meksikoje. Niekada nesakyk niekada“, – sakė J.Mourinho.

Pastaruoju metu J.Mourinho yra vis labiau siejamas su „Manchester United“ klubu. Šiuo metu jį treniruoja Louisas van Gaalas.

[ad_2]

IVARTIS.NET

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply