T.Pačėsas sunkų startą Pasvalyje aiškino daug jėgų pareikalavusia kelione

[ad_1]

Vilniaus „Lietuvos rytas“ sunkiai pradėjo rungtynes su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ ir po trijų kėlinių turėjo 2 taškų deficitą. Sostinės komandos strategas Tomas Pačėsas rado tam paaiškinimą.

„Daugeliui mūsų žaidėjų yra nebloga praktika, kad atvažiuojame prieš rungtynes po 2-3 valandų kelio ir turime iš karto žaisti. Taip, kad turime surasti tą naują savo kūno ir proto pažinimo tvarką. Tai ir lėmė, kad šiandien pradėjome prastai“, – pripažino T.Pačėsas.

Treneris teigė, kad pergalę lėmė ilgesnis atsarginių žaidėjų suolelis ir geresnis fizinis pasirengimas.

„Laimėjome fiziškai, nes esame pasiruošę tikrai neblogai. Manau, kad „Pieno žvaigždės“ ketvirtajame kėlinyje sustojo, nes pavargo ir turi trumpą rotaciją.

Matau gerą trenerių darbą, kurie keitė gynybos sistemas, mažino penketus, stengėsi mus išmušti iš vėžių“, – mintimis dalinosi T.Pačėsas.

– Giedraitis ir Gailius dabar dažnai žaidžia „antru“ numeriu. Manote, kad ūgis yra didžiausias jūsų pranašumas prieš varžovus?

– Šiame etape mes bandome išnaudoti tai kaip pranašumą. Gailius ir Giedraitis yra 2 metrų ūgio ir mums tai gerokai palengvina gyvenimą gynyboje. Jie yra atletiški, greiti ir pataiko tritaškius. Prie gero įžaidėjo tai mums yra gerai.

Žinoma, norėtųsi Loganą labiau matyti „antroje“ pozicijoje, kad jis galėtų daugiau kurti.

 

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply