„Celtics“ žaidėjų lojalumo trūkumu apkaltintas R.Allenas sukritikavo patį klubą

[ad_1]

Bostono „Celtics“ ekipa 2008-aisiais Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) triumfavo vedama keturių karvedžių – Kevino Garnetto, Paulo Pierce‘o, Ray‘aus Alleno ir Rajono Rondo. Šią vasarą vykusiame čempioniškos ekipos susitikime dalyvavo tik trys iš jų – R.Allenas į šventę pakviestas nebuvo.

Vienas geriausių visų laikų snaiperių kitų komandos žvaigždžių buvo apkaltintas tuo, kad 2012-aisiais paliko „Celtics“ ir kaip laisvasis agentas persikėlė į aršiausius jį priešininkus – Majamio „Heat“ su LeBronu Jamesu ir Dwyane‘u Wade‘u. Bostone tada likę krepšininkai dantį ant R.Alleno griežia iki šiol.

Tiesa, po pastarųjų „Celtics“ mainų, kuriuose Isaiah Thomasas buvo išsiųstas į Klivlando „Cavaliers“, R.Allenas turėjo, ką pasakyti savo kritikams. Amerikiečiui labai patiko socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbta Carono Butlerio žinutė:

„Bostonas išmainė vyruką, kuris už komandą rungtyniavo dieną po to, kai žuvo jo sesuo, bet jūs tikitės, kad žaidėjai visada išliks lojalūs savo klubams. Žinoma“, – tamsiąją mainų pusė įžvelgė C.Butleris.

R.Allenas jį papildė savo pranešimu.

„Kai taip elgiasi klubai, tai vadinama verslu. Krepšinis yra tik verslas, tad neturėtų būti jokio skirtumo, ar taip pasielgia klubas, ar žaidėjas. Atsiminkite tai! Ačiū, brolau, ir stiprybės tau, Isaiah“, – „Celtics“ kritikavo R.Allenas.

Siekdamas iškovoti čempiono žiedą, snaiperis į Bostoną atvyko jau būdamas 32-ejų ir komandai atidavęs penkerius metus karjerą užbaigė Majamyje, kur savo kolekciją papildė antruoju čempiono titulu.

[ad_2]

Krepsinis.net

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply